Acasa >> Mobile >> Asus Zenfone 3 Max si Zenfone 3 Laser lansare, pret si specificatii
Asus Zenfone 3 Max si Zenfone 3 Laser

Asus Zenfone 3 Max si Zenfone 3 Laser lansare, pret si specificatii

Recent Asus a mai tinut un eveniment pentru introducerea in lume a inca doua modele de smartphone-uri. Vorbim de Asus Zenfone 3 Max si Zenfone 3 Laser. Cu toate ca au specificatii puternice, pretul lor este acceptabil.

Asus Zenfone 3 Max si Zenfone 3 Laser : noi membrii mid-range

Pe la sfarsitul lunii mai Asus ne-a prezentat noua lor serie Zenfone 3. Erau 3 modele atunci : Zenfone 3, Deluxe si Ultra. Si acum , familia Zenfone 3 mai are inca doi membrii : Asus Zenfone 3 Laser si Zenfone 3 Max. Ne asteptam ca noi veniti sa aiba cam aceleasi caracteristici seriei Zenfone 3.

Corpul lor este facut din metal , pe care ruleaza Android 6.0.1 impreuna cu sistemul lor de operare Asus ZenUI.

Asus Zenfone 3 Max

O caracteristica importanta este bateria de 4100mAh. Cu toate acestea, putem spune ca este un pas inapoi. Zenfone Max avea o baterie giganta de 5000mAh. Telefonul este alimentat de cei 1,44Ghz oferiti de cipul MediaTek MT6735 64 bit .

Vine cu 3GB RAM si 32GB capacitatea de stocare. La fel ca si Zenfone 3 Laser, camera principala este de 13MP.  Inca un aspect important este display-ul : 5.2 inch IPS LCD.

Asus Zenfone 3 Laser

Cel de-al doilea membru este urmasul lui Zenfone 2 Laser. Cum spune si numele, caracteristica principala este sistemul ultra-rapid laser de autofocus al camerei. In acest fel, camera principala de 13MP si poate focaliza pe obiect in doar 0.03 secunde.

Camera vine cu senzor Sony IMX214, stabilizator electronic de imagine si cu un senzor de corectie al culorilor. In plus pe Asus Zenfone 3 Laser gasim un display de 5.5inch IPS LCD , protejat cu Corning Gorilla Glass 4, 4 GB RAM si 32GB ROM.

Procesorul sau este Snapdragon 430 la 1.4Ghz.

Asus Zenfone 3 Max si Zenfone 3 Laser: pret

Aceste doua modele de telefoane Asus vin cu senzor de amprenta care pot debloca ecranul in doar 0.2 secunde. Lansarea lor s-a facut in Vietnam. Asa ca data oficiala de lansare in magazine nu o stim inca.

Cu toate acestea pretul a fost dat publicitatii. Si ne-a surprins. Asus Zenfone 3 Max va costa in jur de 200 $, in timp ce Asus Zenfone 3 Laser va avea un pret de 270 $. 

VEZI OFERTA DE PRET PENTRU SERIA ASUS ZENFONE 3.

 

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Nokia Maze specificatii

Nokia Maze un monstru cu 8GB RAM, camera foto duala de 24MP

Nokia Maze este unul dintre cele mai impresionante telefoane la ora actulala create de compania ...