Acasa >> Infozone >> Xiaomi Mi R1D WiFi – nu doar un simplu router, dar si un hub media de 1TB !
Xiaomi Mi R1D WiFi

Xiaomi Mi R1D WiFi – nu doar un simplu router, dar si un hub media de 1TB !

Disponibil la comanda de ceva vreme , este interesant cum routerul Xiaomi Mi R1D Wifi inca reprezinta una dintre cele mai bune solutii wireless de pe piata.

Xiaomi Mi R1D WiFi

Xiaomi Mi R1D WiFi – un router special

Sunt multe aspecte care fac routerul Xiaomi Mi R1D WiFi special . In primul rand, designul sau elegant. In al doilea rand ar fi faptul ca acest router functioneaza ca un media hub pentru reteaua ta de acasa.

Dotat cu un HDD de 1TB, poti depozita toate melodiile tale preferate, toate video-urile realizate cu familia si toate pozele tale din vacanta , fara sa iti faci griji ca vei ramane cu memorie insuficienta. Si le poti accesa de pe orice dispozitiv wifi, conectat la reteaua ta privata. Fie ca vorbim de un smartphone, tableta, laptop sau smart tv.

De asemenea , poti transfera pozele de pe dispozitivele conectate la retea ( telefon, aparat foto cu wifi , etc ) direct pe routerul tau. Xiaomi Mi R1D WiFi este un fel de cloud privat.

Xiaomi Mi R1D WiFi

Ca sa iti dau un exemplu : daca ai acasa instalat un router Xiaomi Mi R1D WiFi poti muta toate fisierele media , care le stocai pe laptop, direct pe router. Astfel le poti accesa oricand , doar conectandu-te la retea de pe orice dispozitiv ce vine cu wifi : de ex. smartphone-ul tau Samsung. Si nu mai trebuie sa pornesti laptopul sau desktopul ca sa arati pozele tale din vacanta prietenilor. Economie de energie si spatiu de stocare.

Iar partea de router , Xiaomi Mi R1D WiFi o face destul de bine. Poti conecta foarte multe dispozitive si nu o sa se blocheze.

Cum functioneaza ?

Ca router , tot ce trebuie sa faci este sa introduci cablul de internet intr-una din mufele din spatele router-ului. Apoi porneste router-ul si folosind un dispozitiv wireless , scaneaza dupa reteaua ta.

Xiaomi a dezvoltat o aplicatie proprie ajutatoare, numita Mi WiFi. O gasesti gratuit pe majoritatea magazinelor de aplicatii ( app store). Cu ea iti pot configura foarte simplu reteaua wireless si pot gestiona datele stocate in routerul tau.

Routerul Xiaomi Mi R1D WiFi, care poate fi folosit si ca un hub media, este o solutie perfecta si de viitor pentru o retea wireless in ziua de azi.

Router Xiaomi Mi R1D WiFi – CUMPARA ACUM

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Xiaomi Mi Mouse

Xiaomi Mi Mouse – un mouse cu bluetooh si wifi la un pret de 16 dolari

Lansat in noiembrie 2016, Xiaomi Mi Mouse este printre ultimele modele create de compania chinezeasca ...