Acasa >> Infozone >> Xiaomi Mi Mouse – un mouse cu bluetooh si wifi la un pret de 16 dolari
Xiaomi Mi Mouse

Xiaomi Mi Mouse – un mouse cu bluetooh si wifi la un pret de 16 dolari

Lansat in noiembrie 2016, Xiaomi Mi Mouse este printre ultimele modele create de compania chinezeasca in sprijinul tuturor tech-istilor.

Este complet din aluminiu si iese in evidenta fata de alti mousi prin faptul ca suporta o conectivitate prin WiFi si una prin Bluetooth.

Aspecte specifice :
● Portabil si usor, bun pentru office si grafica
● Suporta conectivitate dubla: bluetooth si wifi
● Este alimentat cu 2 baterii AAA

Xiaomi Mi Mouse – Functii

Face tot ce trebuie sa faca un mouse. Se misca rapid si vine cu doua butoane mari si late in stanga si dreapta si o rotita pe mijloc. Precis si ingrijit.

Xiaomi Mi Mouse – Conectivitate

Mi Mouse are conexiunea duala – Bluetooth si wireless 2.4Ghz cu un receiver pe USB. Partea de jos a mouse-ului are un buton ON/OFF, plus un alt butonas care va permite sa comutati rapid intre cele doua moduri de conexiune, putand astfel sa lucrati cu doua calculatoare in acelasi timp.

Xiaomi Mi Mouse

Pentru a folosi modul wireless, trebui mai intai sa deschideti locatia pentru baterie ( poza de mai sus) si sa scoateti afara receiverul USB , montat intre cele doua baterii. Introduceti receiverul in USB si apasati butonul de comutare pana cand lumina se va face verde. Dupa ce este verde, Mi Mouse poate fi operat prin wireless.

Cat despre Bluetooth, trebuie sa apasati butonul de comutare pana cand lumina devine albastra. Dupa aceea, va trebui sa verificati conexiunea bluetooth a calculatorului si sa realizati o “imperechere” intre calculator si mouse.

Cumpara acum acest minunat mouse la un pret de numai 16 $ si vei obtine unul dintre cele mai practice device-uri.

 

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Care este viitorul încălțămintei?

Problema noastră actuală despre SNEAKERS este tematica viitoare – și ne uităm la viitoarele modele ...