Acasa >> Infozone >> WELT si TipTalk – doua proiecte Samsung prezente la CES 2016
welt samsung

WELT si TipTalk – doua proiecte Samsung prezente la CES 2016

Samsung Electronics a anuntat ca va prezenta la CES 2016, doua proiecte indraznete. WELT – o curea inteligenta care va ajuta sa va mentineti forma si silueta potrivita varstei si TipTalk – o inventie Since Fiction, ce permite sa ascultati sunetele transmise prin propriul corp ( o nebunie )

Momentan aceste proiecte sunt inca in dezvoltare dar ele vor fi prezentate la CES 2016, dezvoltatorii acestor proiecte fiind in cautare de feedback .

WELT – Un mod mai discret de a va monitoriza sanatatea

welt samsung

WELT este asistentul vostru medical sub forma unei curele normale, astfel se obtine un mod mult mai discret de a folosi tehnologia pentru a monitoriza sanatatea consumatorilor.

WELT este capabil sa inregistreze dimensiunea taliei, obiceiurile alimentare si numarul de pasi, precum si timpul petrecut stand jos. Apoi trimite aceste date la o aplicatie special creata pentru a analiza si in urma rezultatelor veti primi un plan de gestionare a greutatii.

TipTalk – Viitorul comunicatiilor portabile

tiptalk samsung

TipTalk este un UX (User Experience) nou remarcabil, care permite oamenilor sa asculte sunetul de la dispozitivele lor inteligente, cum ar fi Samsung Gear S2, fara a folosi castile, pur si simplu atingand cu degetul urechea lor. Acest lucru imbunatateste foarte mult claritatea sunetului atunci cand te afli in spatii publice, chiar si in acele medii foarte sensibile la zgomot( la slujba in biserica) sau in medii unde zgomotul este prea mare ( concerte, site-uri de constructii, etc ) .

Sub forma unei curele de ceas, TipTalk poate fi adaugat la ceasurile – analogice sau inteligente – si sincronizat cu smartphone-urile, care permit functia Text-to-Speach (TTS).

Daca totul decurge bine ne asteptam ca anul acesta, prin august sa beneficiem de aceste minunate tehnologii oferite de Samsung.

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Xiaomi Mi Mouse

Xiaomi Mi Mouse – un mouse cu bluetooh si wifi la un pret de 16 dolari

Lansat in noiembrie 2016, Xiaomi Mi Mouse este printre ultimele modele create de compania chinezeasca ...