Acasa >> Oferte/Reduceri >> Voucher cadou de 50 lei de la elefant.ro
Voucher cadou

Voucher cadou de 50 lei de la elefant.ro

Maine, 7 aprilie 2016 se va activa un voucher cadou in valoare de 50 de lei la orice comanda facuta pe elefant.ro de minim 249 de lei. Este vorba de o promotie pe care magazinul o practica destul de rar .

Voucher cadou

Folosind codul WOW50 in pagina de comanda, beneficiati de un discount in valoare de 50 de lei aplicabil pe toate categoriile. Promotia va fi activa doar joi 7 aprilie incepand cu ora 00:00.

Elefant.ro este, cum spune si titlul site-ului, Mall-ul familie tale. Gasesti la ei de toate : de la carti pana la electrocasnice mari. Cele mai apreciate sunt ofertele speciale, unde gasesti reduceri la produse de pana la 80%.

Magazinul are o politica foarte buna de returnare a produselor, de livrare si mai multe posibilitati de comanda si plata.

Din ce in ce mai multi clienti folosesc reteau de pick-up points unde primesc transport gratuit la orice comanda. Daca esti din Bucuresti, Cluj, Iasi si in curand din Timisoara puteti beneficia de aceasta functie.

De asemenea o categorie aparte pe site o au copiii. Magazinul Disney de pe site-ul elefant.ro este plin cu jucarii, hainute, incaltaminte si alte accesorii necesare copiilor de toate varstele.

Foloseste codul WOW50 la orice comanda minima de 249 lei si beneficiezi pe langa transportul gratuit si de o reducere de 50 de lei.

Viziteaza magazinul elefant.ro.

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

alcatel flash plus 2

Sase produse de top aflate la reducere : Xiaomi Mi Band 2, Asus Zenfone Zoom, Lemon …

Orice promotie este bine venita. Dar daca este o promotie la produse de calitate atunci ...