Acasa >> Laptop & Desktop >> Vaio, Toshiba si Fujitsu se vor uni intr-un mare PC
vaio

Vaio, Toshiba si Fujitsu se vor uni intr-un mare PC

Vaio, Toshiba si Fujitsu isi vor uni fortele precum Power Rangers si il vor invinge pe Lenovo. Sau asa cred ei…

Pe la sfarsitul lui martie va avea loc o fuziune intre cele trei companii . Aceasta idee a fost pornita de cei de la Vaio, care spera astfel ca vor deveni mult mai puternici si vor face fata rivalilor lor Lenovo NEC, cel mai mare producator de PC din Japonia.

Vaio va detine majoritatea procentelor in aceasta noua companie. De asemenea prin aceasta unire se vor salva o gramada de bani , caci va fi un singur laborator de dezvoltare si testare.

Este o batalie destul de apriga pe teritoriul PC-urilor. Piata s-a micsorat foarte repede, deoarece oamenii au inceput sa foloseasca mai mult tableta sau smartphone-ul pentru a rezolva treburile zilnice online. ( email, comenzi, editare text, jocuri, vizualizare filme, etc )

Vaio s-a nascut din Sony, si acum face unele dintre cele mai frumoase laptop-uri si smartphone-uri de pe piata. Toshiba a avut un an destul de prost in 2015, cand au fost nevoiti sa trimita acasa peste 8000 de angajati , in urma unui scandal financiar. Au zis ca vor inceta sa mai faca PC-uri, dar se vor gandi sa creeze o alianta cu alte companii.

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

teclast tbook 11

Teclast Tbook 11 – ultrabook cu doua sisteme de operare

Daca esti in cautarea unui ultrabook, care sa-ti ofere o libertate de miscare maxima, atunci ...