Acasa >> Infozone >> Topul 3 al celor mai bune aplicatii gratuite business , de care nu ai auzit
aplicatii gratuite

Topul 3 al celor mai bune aplicatii gratuite business , de care nu ai auzit

Din ciclu I Love Free Stuff, iata topul 3 al celor mai bune aplicatii gratuite de business, de care cu siguranta nu ai auzit. Va dati seama ca si eu, cum aflati si voi acum, am citit undeva si curiozitatea m-a facut sa le incerc si chiar sa imi placa. Cel putin una dintre ele o folosesc deja. 

1. Bitrix24 

bitrix24 crm

Este pe primul loc in lista mea. Este o aplicatie gratuita pe care o folosesc deja la un proiect. Bitrix24 incorporeaza mai multe unelte business intr-o singura platforma – CRM, managementul proiectelor, managementul angajatilor, call center, managementul documentelor, al emailurilot, virtual office, etc. Bitrix24 face foarte bine trei lucruri : unu – CRM si managementul clientilor, doi – colaborare, implementare si managementul proiectelor si trei – managementul resurselor umane. Este de fapt o platforma business management ideala. Versiunea gratuita este numai pentru 12 angajati si 5GB spatiu liber. Eu zic ca este de ajuns la o firma mica sau o echipa de proiect. 

2. Qwirl 

qwirl

Cam greu de explicat ce face , recomandarea mea este sa o incercati.Transforma orice document intr-o pagina web. Il puteti folosi cand aveti ceva de prezentat is doriti sa lasati o impresie buna. Creat de ex-google-ri , aplicatia are sanse mari sa devina viitorul Prezi. 

3. Wave Accounting

wave

Cum spune si numele este o platforma  de contabilitate gratuita si destul de puternica. Ar fi frumos daca toate serviciile ar fi gratuite. O lume mai buna am fi. Este foarte bun , mai ales la incasari. Se poate gestiona si de pe mobil , odata ce ati instalat aplicatia Receipts a lor. Spre deosebire de alte aplicatii online de nisa , precum Expensify, Wave Accounting poate fi folosit ca o soluție de salarizare și de facturare.

 

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Xiaomi Mi Mouse

Xiaomi Mi Mouse – un mouse cu bluetooh si wifi la un pret de 16 dolari

Lansat in noiembrie 2016, Xiaomi Mi Mouse este printre ultimele modele create de compania chinezeasca ...