Acasa >> Mobile >> Top 5 mobile 2017 : cele mai asteptate mobile in 2017
Top 5 mobile 2017

Top 5 mobile 2017 : cele mai asteptate mobile in 2017

2016 este pe final. Am asistat la lansarea a multor modele de smartphone-uri, care mai de care mai aparte. Si in 2017 situatia va fi la fel. Multe companii deja se pregatesc pentru noul an. Iata care este Top 5 mobile 2017, care sunt asteptate cu interes.

HTC 11 – unul dintre cele mai scumpe mobile

HTC 11 este succesrul lui HTC 10. Se estimeaza ca va fi prezentat la MWC 2017.  HTC 11 va fi un upgrade la predecesorul sau. Conform surselor online, va avea un display de 5.5 inch, curbat cu o rezolutie de 1440 x 2560 pixeli . In plus camera principala va fi de 12 MP, asemanatoare lui HTC 10, dar va avea tehnologii mai avansate de procesare a imaginilor. Recent a aparut o poza cu noul HTC Ocean , care are o carcasa metalica. Poate ca vom vedea acelasi material si pe HTC 11.

Vezi oferta HTC

Samsung Galaxy S8 si S8 Plus – cele mai asteptate telefoane

Conform site-ului Weibo, Samsung lucreaza la doua modele de telefoane. Este posibil sa fie vorba de Galaxy S8 si S8 Plus.  Ne asteptam la un display de cel putin 5.1 inch , un scanner de amprenta, si cel putin 12 MP dual camera pentru partea fotografica. Cele doua modele sunt posibilie sa fie lansate prin februarie sau martie 2017.

Vezi oferta Samsung Galaxy

iPhone 8 – el grande

Pana acum, nu prea s-au spus multe despre el . Zvonurile spun ca noul smartphone Apple va avea tot “corpul” construit din sticla rezistenta. Si va fi si curbat la margini , precum Samsung Galaxy S7 Edge. Posibil sa vedem cel putin un display OLDE de 5.5 inch. Sunt zvonuri ca chipsetul folosit pe le va fi A11, mult mai bun fata de A10 ( gasit pe iPhone 7).

Vezi oferta iPhone

Misteriousul  Meizu

Meizu tocmai ce a postat niste imagini cu un smartphone de-al lor. Din poze ne dam seama ca este un telefon care nu are margine si pare destul de subtire. Vedem de asemenea un senzor de amprenta in partea de jos al ecarnului. Nu se stie nimic despre specificatiile sale, dar daca este se ne luam dupa predecesorul sau Meizu Pro 6s, ne asteptam la cel putin 4GB si 64GB ROM.  Display-ul este posibil sa fie destul de mare , de 6inch.

Vezi oferta Meizu

Nokia D1C

S-au spus multe despre el, asa ca multa lume asteapta sa vada cu ce se intoarce Nokia pe piata mobila. Posibil sa vedem pe el un procesor de 1.4 Ghz Snapdragon impreuna cu Adreno 505 GPU. Va avea cel putin 3GB RAM si va veni in doua variante de ROM : 16 GB si 32GB. Sistemul de operare va fi Android Nougat 7.0, iar display-ul de cel putin 4.8 inch full HD.

Vezi oferta Nokia

Iata care sunt cele mai asteptate modele de telefoane in 2017.

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Nokia Maze specificatii

Nokia Maze un monstru cu 8GB RAM, camera foto duala de 24MP

Nokia Maze este unul dintre cele mai impresionante telefoane la ora actulala create de compania ...