Acasa >> Infozone >> TenFifteen RS9 un smartwatch phone care costa sub 25 dolari
TenFifteen RS9

TenFifteen RS9 un smartwatch phone care costa sub 25 dolari

TenFifteen RS9 este un smartwatch phone cu aspect clasic, adica ecran rotund, cu specificatii destul de bune si pe care il poti cumpara cu un pret de numai 24.63 dolari.

TenFifteen RS9 – specificatii

Caracteristici :

  • Display : 1.54 inch IPS
  • Memorie : 32MB RAM + 32MB ROM ( 32 GB Max)
  • Functii : Sedentary Reminder, Pedometer, Sleep Monitoring
  • SO : compatibil cu Android

TenFifteen RS9 a fost lansat recent pe piata si este capabil sa realizeze functii pe care le poti obtine probabil de la un smartphone. Are un display de 1.54 inch IPS cu o rezolutie maxima de 240 x 240 pixeli. Se vede foarte bine din orice unghi, in orice conditii de lumina.

TenFifteen RS9

Sub capota sa gasim un procesor MTK6261 care este ajutat de memoria de 32MB RAM + 32 MB ROM. Vine cu Bluetooth 3.0, suporta card nano Slim, asa ca poti intrerupe o conversatie sau suna pe cineva direct de pe smartwatch. Memoria ROM se poate mari pana la 32GB, folosind un card TF.

Cum va spuneam, ofera o gramada de functii ajutatoare, functii care de obicei le gasesti preinstalate pe smartphone-urile performante. TeFifteen RS9 are : Message,Pedometer,Remote Camera,Sedentary reminder,Sleep monitoring  , Alarm, Bluetooth, Calculator, Calendar, MP3, Notification, People, Sound Recorder, etc.  Este compatibil cu sistemul de operare Android.

TenFifteen RS9

TenFifteen RS9 – pret

TenFifteen RS9 il gasim in oferta in patru variante de culori : Black, Blue, White si Pink. Pretul sau este de 24.36$ cu transportul gratuit in Romania.

CUMPARA ACUM – TenFifteen RS9

 

PRINDE CELE MAI BUNE PROMOTII. CUPOANE DE REDUCERE LA TELEFOANE, TABLETE, GADGETURI

chinese lunayear

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Xiaomi Mi Mouse

Xiaomi Mi Mouse – un mouse cu bluetooh si wifi la un pret de 16 dolari

Lansat in noiembrie 2016, Xiaomi Mi Mouse este printre ultimele modele create de compania chinezeasca ...