Piata smartphone-urilor a devenit foarte variata. In ziua de azi se gasesc telefoane pentru oricine. Astazi o sa vorbim de oferta de telefoane mobile Bluboo , disponibila acum la preturi foarte avantajoase.

Telefoane mobile Bluboo 2017 Super Sale

Traim vremuri bune . Nu este nevoie sa spargi o banca ca sa iti cumperi un telefon. Trebuie sa recunoastem ca smartphone-urile premium le gasim la preturi de peste 500$, dar asta nu inseamna ca nu gasim oferte bune chiar si sub 100 de dolari. De multe ori un aspect important al stabilirii pretului il are brand-ul. De exemplu , un telefon Samsung are un pret mai mare fata de un brand mai putin cunoscut, chiar daca au aceleasi specificatii.

Bluboo sunt smartphone-uri foarte bune, care au specificatii puternice si preturi acceptabile.

Bluboo Dual

Bluboo Dual

Bluboo Dual este o phableta 4G cu Android 6.0.5.5. Este disponibil in trei variante de culoare: Gold, Black, Rose Gold. Are un design premium, un display de 5.5 inch cu rezolutie 1920 x 1080. Este sustinut de procesorul quad-core MTK6737 de 1.5GHz si de memoria RAM de 2GB. Memoria interna este de 16 GB ROM, are scanner de amprenta si partea foto este in combinatia : 5MP ( SW 8.0 MP) in fata si  13MP + 2MP cu AF si flashlight.

CUMPARA ACUM  – Bluboo Dual la doar 103.99 $

Bluboo Maya Max

Bluboo Maya Max

Bluboo Maya Max are un display de 6.0 inch 2.5 D HD si este oferit spre vanzare in culorile Black si Golden. Accepta 4G , are scanner de amprenta si o gramda de senzori : Accelerometer, G-sensor, Proximity sensor, Ambient light senor. Sub capota sa gasim un octa – core de 1.5 Ghz  sustinut de o memorie RAM de 3GB. Capacitatea de stocare este de 32GB ROM, cu posibilitatea maririi la 64GB. Camera principala este duala 13MP , iar cea pentru selfie-uri de 5MP ( SW 8MP).

CUMPARA ACUM  – Bluboo Maya Max la doar 132.99 $

Bluboo Edge

Un smartphone foarte apreciat al companiei Bluboo. Are un disply de 5.5 inch HD ,protejat cu Corning Gorilla Glass 4. Memoria RAM este de 2GB , iar cea ROM de 16GB ROM. Viteza sa este data de procesorul quad-core de 1.3 Ghz MTK6737. Android 6.0 guverneaza acest model, disponibil in doua variante de culori : Black si Golden. Alte specificatii : camere foto – 8.0MP ( SW 13.0MP ) principala + 5.0MP ( SW 8.0MP ) in fata, scanner de amprenta, Gravity Sensor, Proximity Sensor, Light sensor, Accelerometer.

CUMPARA ACUM  – Bluboo Edge la doar 112.99 $

Cum va spuneam si la inceput aceste modele fac parte dintr-o oferta de inceput de an denumita Bluboo 2017 Super Sale. Pe langa cele trei modele de mai sus , mai gasiti si alte modele cu preturi incepand de la 54.99 $.