Acasa >> Infozone >> Surse UPS recomandari – Safety First sa ne protejam munca
surse ups

Surse UPS recomandari – Safety First sa ne protejam munca

Este foarte frustrant atunci cand stai si lucrezi de ceva vreme si dintr-o data se ia curentul. De obicei asta inseamna bye bye work, in cazul in care nu iti faci salvari frecvent . Cred ca toata lumea care are de-a face cu reteaua electrica din Romania a avut la un moment dat probleme asemanatoare. O solutie foarte buna de protectie sunt folosirea unor surse UPS.

Sunt multe pe piata , dar cele mai apreciate sunt cele oferite de brand-urile de renume, gen APC. Recent am avut un client care a achizitionat 8 bucati. Il interesa sa protejeze 6 calculatoare si 2 servere . Normal a vrut ceva bun dar si ieftin. Dupa mai multe discutii purtate l-am convins sa achizitioneza APC-uri. Nu sunt cele mai ieftine , dar sunt printre cele mai bune de pe piata la raportul calitate – pret.

Recomandari surse UPS

 UPS APC BACK-UPS RS 900VA/540W, LCD Display  – pentru doua servere   

 vezi oferta

 

  UPS APC BACK ES 400VA, 230V – pentru patru desktop-uri

  vezi oferta

Acum, cand am zis servere ma refer la doua calculatoare , mai performante care au rol de server , achizitionate de pe http://www.smartr.ro si anume Dell Optiplex 790 Tower. Un server este folosit ca server de date iar celalalt folosit pentru aplicatii contabile si juridice.

Sursele isi fac treaba foarte bine. Tin minim 20 minute , lasandu-ti destul de mult timp sa iti salvezi munca si sa opresti calculatorul/serverul in conditii optime. De asemenea te protejeaza si la suprasarcina, astfel pe langa faptul ca riscul de a pierde munca  dispare, nu trebuie sa iti faci griji si de protectia componentelor hard ( hdd, placa ,etc ).

Dupa un timp, cam la maxim 2 ani , va trebui sa schimbi bateria. De obicei ar fi bine sa o faci atunci cand sursa nu mai tine mai mult de 5 minute.  Oricum este o investite foarte buna si necesara in ziua de azi, daca lucrezi pe calculator in Romania.

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Xiaomi Mi Mouse

Xiaomi Mi Mouse – un mouse cu bluetooh si wifi la un pret de 16 dolari

Lansat in noiembrie 2016, Xiaomi Mi Mouse este printre ultimele modele create de compania chinezeasca ...