Acasa >> Mobile >> Sony Xperia XZ si X Compact : pret si disponibilitate
sony xperia xz si x compact

Sony Xperia XZ si X Compact : pret si disponibilitate

Smartphone-urile Sony Xperia XZ si X Compact tocmai ce au fost prezentate la IFA 2016. Sunt bestii salbatice cu SND 820 , 23 MP camera foto si …

Sony Xperia XZ si X Compact: bestii cu 23MP la foto

Recent la IFA, Sony ne-a aratat ultimele sale creatii Xperia XZ si X Compact. Sunt telefoane foarte aratoase si cu specificatii puternice. Sa incepem cu Sony Xperia X Compact. Dispozitivul are incorporat un chipset SND 650 in pereche cu 3GB de RAM. In fata avem o camera foto de 5MP, iar in spate o camera de 23MP cu f.2/3.  Alte specificatii pentru Sony X Compact sunt : un display HD de 4.6 inch si o baterie de 2700mAh cu Quick Charge 3.0 .

Vezi oferta online Sony Xperia X Compact

Al doilea mobil prezentat este Sony Xperia XZ. Este mai performant fata de precedentul. Vine cu un display de 5.5 inch IPS Full HD. Este alimentat de un chipset SND 820 SoC , pe care ruleaza Android Mashmallow. XZ cuprinde 3GB de Ram in pereche cu 32 GB de ROM ( cu posibilitatea maririi pana la 200GB) . Ca si X Compact, Sony XZ are o camera de 23MP in spate cu f.2/0 . In schimb, in fata are 13MP. Bateria pe acest model este de 2900Mh cu Quick Charge.

Vezi oferta online Sony Xperia XZ

sony xperia xz si x compact

Punctul forte comun la aceste modele de telefoane este clar camera foto principala de 23MP.  Este echipata cu senzori si tehnologii puternice: IMX300 si  SteadyShot Intelligent Active Mode, cu ajutorul carora veti obtine imagini si video-uri clare si stabile.

Sony Xperia XZ si X Compact: pret si disponibilitate

Xperia X Compact va fi disponibil in trei variante de culori : Universe Black, White, and Mist Blue. Pe cand , Xperia XZ va fi colorat in Forest Blue, Mineral Black, and Platinum. Sony Xperia XZ va fi lansat prin octombrie , pe cand Xperia XZ il asteptam saptamana viitoare. Anuntat ca un telefon mai performant decat X Performance , Sony Xperia XZ o sa coste undeva in jurul sumei de 750$.  Se zice ca Sony Xperia X Compact ar costa undeva in jurul sumei de 560$.

Verifica oferta online smartphone-uri pentru Sony Xperia 2016

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Nokia Maze specificatii

Nokia Maze un monstru cu 8GB RAM, camera foto duala de 24MP

Nokia Maze este unul dintre cele mai impresionante telefoane la ora actulala create de compania ...