Acasa >> Mobile >> Despre Sony Xperia XZ Premium : pret si specificatii
sony xperia xz premium

Despre Sony Xperia XZ Premium : pret si specificatii

Dupa Sony Xperia XZ , Sony se pregateste sa aduca un nou jucator pe piata – Sony Xperia XZ Premium. Acesta opera de arta vine cu un design frumos si specificatii de vis : SND 821, display 4K …

Sony Xperia XZ Premium : camera duala

Sony Xperia Z5 Premium este primul smartphone al companiei ce are display 4K. Japonezii nu au mai adus nici un telefon pe piata cu 4K, de cand cu Z5 Premium . Dar totul se schimba acum , caci Sony Xperia XZ Premium vine si el cu display 4K. Design-ul este facut de Babak Soren.

Cand ne uitam prima oara la el , ne dam seama ca avem de-a face cu un produs premium. XZ are o carcasa de metal, cu un design placut. Aduce un pic a Samsung , caci vine si el cu un display “curbat”.  Daca te uiti mai atent, vei observa ca acest telefon nu are un buton de home. In schimbul lui, gasim un touch display sensibil la presiune ( pressure-sensitive display touch), asemanator ca la Xiaomi Mi 5s ( Plus).

sony-xperia-xz-premium-c

Alte specificatii pentru  Xperia XZ Premium ar fi : procesor SND 821 si memorie RAM de 3/6GB.  Smartphone-ul mai are un display de 5.5 inch 4K si o baterie de 3500mAh. In spate avem o camera principala duala , iar in fata o super camera pentru selfie-uri de 13MP.

Sony Xperia XZ Premium : o opera de arta

Cu asemenea specificatii si design , Sony Xperia XZ este o adevarata opera de arta. Avand camera duala in spate, cu siguranta se va bate la titlul pentru cel mai performant telefon.

Pretul sau si data lansarii nu le stim inca . Cand vom avea mai multe detalii, va vom anunta.

Verifica oferta online Xperia

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Blackberry motion specificatii

BlackBerry Motion : IP67, 4000 mAh, display FullHD

Smartphone-ul BlackBerry Motion a fost in sfarsit lansat. Telefonul vine cu  specificatiile unui mid-range: 4GB ...