Acasa >> Infozone >> Solutia antivirus free/gratuita, care chiar functioneaza.
Antivirus Microsoft Security Essentials

Solutia antivirus free/gratuita, care chiar functioneaza.

Scapa-ma de virusi!Este enervant atunci cand calculatorul incepe sa functioneze din ce in ce mai greu.In lipsa unui antivirus bun sansele sa iei un virus sunt destul de mari. In ziua de azi multe companii de software ofera solutii de antivirusi, perfecte din punctul lor de vedere.

In decursul a zece ani , am instalat si dezinstalat o gramada de antivirus-i. Bitdefender, Kaspersky , Avira , Avast, Nod etc., dar cu totii la un moment dat, din diferite motive m-au facut sa renunt la ei.  De cativa ani incoace folosesc  o solutie simpla, de a scapa de virusi . Nu ma refer la formatare, reinstalare sistem. Asta , cu toate ca este cea mai sigura solutie,   te chinui pe urma cu reinstalarea programelor, salvarea datelor  si nu mai stiu eu ce.

Sa revin . Ce folosesc eu este gratuit si legal . Vorbesc de antivirus-ul Security Essential de la Microsoft. Este un antivirus bun, mic si isi face treaba foarte bine. Iar in combinatie cu Malwarebytes' Anti-Malware este perfect . Security Essential se instaleaza foarte usor, genul de instalare next -> next … -> finish. Fiind facut de cei de la Microsoft se integreza perfect cu sistemul de operare Windows. Este gratuit atata timp cat ai un sistem de operare original si nu piratat. Acum poti intra in "legalitate" cu costuri destul de mici .

Pentru malware folosesc Malwarebytes' Anti-Malware , versiunea free. La fel , nu consuma multe resurse  si se instaleaza la fel de usor .  Trebuie sa fi atent totusi  la instalare sa debifezi , aproape de sfarsitul instalarii, "Vreau sa incerc Malwarebytes' Anti-Malware Pro pentru 30 de zile". Daca nu o debifezi , din cand in cand , iti mai trimite mesaje reclama pe ecran ,care devin enervante dupa un timp.  

Deci iata! Asta este solutia antivirus pe care o folosesc de cativa ani buni incoace si care da roade, nu mereu,  dar in peste 90% din cazuri m-a ajutat.

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Xiaomi Mi Mouse

Xiaomi Mi Mouse – un mouse cu bluetooh si wifi la un pret de 16 dolari

Lansat in noiembrie 2016, Xiaomi Mi Mouse este printre ultimele modele create de compania chinezeasca ...