Acasa >> Mobile >> Samsung Galaxy Note 7 : De ce este cel mai bun smartphone din lume !
samsung galaxy note 7

Samsung Galaxy Note 7 : De ce este cel mai bun smartphone din lume !

Samsung Galaxy Note 7 a fost oficial anuntat. De fapt il gasiti deja la precomanda si in Romania. Cu toate acestea inca se vorbeste despre el, de cat de bun este. Sa vedem de ce.

Samsung Galaxy Note 7 – combinatia perfecta

In primul rand, Samsung Galaxy Note 7 are specificatii de vis ! Este continuarea celorlalte modele de top precedente , Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S7/S7 Edge. Vine si el cu un puternic procesor Snapdragon 820.  Mai este o versiune disponibila pe piata cu Samsung Exynos 8 Octa , care este si mai interesanta !

Mai mult , memoria de 4GB este un bun asistent al procesorului. Se anunta o versiune de Note 7 cu o memorie de 6GB. WOW !

In al doilea rand , Samsung Galaxy Note 7 a sosit cu o camera ideala ! Ca si Galaxy S7/S7 Edge – votat cel mai bun telefon cu camera in 2016,  Note 7 are ascunsa o camera de 12MP. Este echipata cu senzor Exmor-RS CMOS, cu o deschidere f/1.7 , foarte sensibil la schimbarile de lumina.

Se spune ca Galaxy Note 7 face poze grozave si atunci cand obiectele se afla in miscare, intr-un mediu slab iluminat.

samsung galaxy note 7

Al treilea punct forte il reprezinta securitatea sa. Daca pui mare pret pe viata privata, chiar si in mediul virtual, sa stiti  ca Samsung Galaxy Note 7 este pentru voi ! Note 7 vine cu scanner de amprenta , dar si cu scanner de iris.

Samsung Galaxy Note 7 – frumusete si functionalitate deosebita

Si nu in ultimul rand, Samsung Galaxy Note 7 arata foarte bine ! Nici nu incape indoiala! Samsung a tinut cont de criticile aduse lui S7 Edge si a facut marginile nu asa de curbate. De aceea , la Galaxy Note 7 “curbele” nu sunt asa de adancite , si totusi arata si se simte foarte bine.

Iar noua culoare albastra este un mare bonus!

Un alt plus este faptul ca acest telefon lasa utilizatorul sa isi ia notite chiar in apa. Mai stii vreun smartphone care te lasa sa faci asta ?

Daca nu stii deja, pretul lui Note 7 se invarte in jurul sumei de 3800 de lei si poate fi comandat online de pe quickmobile.ro

Vezi oferta online.

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Nokia Maze specificatii

Nokia Maze un monstru cu 8GB RAM, camera foto duala de 24MP

Nokia Maze este unul dintre cele mai impresionante telefoane la ora actulala create de compania ...