Acasa >> Mobile >> Smarphone-ul LG G3 recenzie si pret
LG G3

Smarphone-ul LG G3 recenzie si pret

De-a lungul anilor multe dintre cele mai bune smartphone-uri de la LG au fost neluate in seama, poate datorita designului , deloc special, putem chiar spune chiar “ordinar”. Multe dintre ele au fost subapreciate, si datorita faptului ca au fost primele din bransa. De exemplu, Optimus 2X a stabilit un record Guiness pentru ca a fost primul smartphone dual-core. Daca nu ma inseala memoria, Optimus LTE a fost primul smartphone cu un display de 720p. Optimus 3D a fost primul smartphone 3D la care nu aveai nevoie de ochelari speciali. Si asa mai departe.

Video oficial LG G3

LG se poate lauda cu o gramada de smartphone-uri care au fost primele din segmentul lor ce au introdus ceva nou, dar surprinzator, pentru LG G3 nu este cazul, asta doar daca nu luam in considerare auto-focus-ul cu laser. Dar acest gadget nu cred ca a revolutionat industria mobila cu ceva. In schimb, in loc sa se lupte a fi primii care adopta display-ul QHD, LG s-a concentrat mai mult pe detaliile de aspect si atentia la detatlii, lucru evident in cazul LG G3. Sa o luam tare si sa o spunem direct : LG G3 este un smartphone fantastic, unul dintre cele mai bune din 2014-2015. De ce? Pai, sa vedem.

Display-ul QHD True HD IPS+ este spectaculos. Cu 538 de pixeli pe cm patrat, claritatea este incredibila, cea mai buna pe care o vom gasi la vreun smartphone acum. Totusi luminozitatea ecranului poate parea problematica pentru unii , este putin mai intunecata decat la alte display-uri , se poate regla bineinteles, dar trebuie mare atentie, setarile sunt foarte sensibile.

Design-ul lui LG G3 este opera de arta. Asemanarea cu o aripa, datorita rotunjiilor si curburilor, face ca aparatul sa para ca este mai mic decat in realitate, ceea ce il face mai usor si mai confortabil de tinut in mana. Greutatea si echilibrul sunt aproape perfecte, incat te face sa te intrebi cum au reusit sa inghesuie un ecran de 5,5 inch acolo. Vizual este un telefon atractiv si vine cu cele mai bune specificatii. Ca hardware, mai bun nu se poate, LG G3 este la maxim. Poate, totusi, in viitor sa fie ecranul QHD de 1080p ? Noi speram.

In ceea ce priveste performanta procesorul Snapdragon 801 reuseste sa faca o treaba buna. LG G3 merge bine, fara lag-uri, fara incetiniri, chiar mai bine decat te-ai astepta de la un telefon cu un ecran atat de performant( care “papa” multe resurse ). Jocurile merg super, nu cred ca este vreunul caruia sa nu-i faca fata.

 

Noi am jucat Modern Combat 5, fara probleme, dar am ramas fara baterie destul de repede. In ceea ce priveste bateria, nu exista diferente fata de celelalte smartphone-uri. Bateria tine o zi, bineinteles daca nu il folositi excesiv. De exemplu, cu Facebook, Google plus, Reddit pornite, si cu jocuri la greu, cu muzica pornita, vizionand videoclipuri pe Youtube, surfing pe net, telefonand si messaging am reusit sa-l stingem in cca 15 ore. Calitatea sunetului in casca este exceptionala. Cei de la LG au facut treaba buna pe G3, se aude clar, tare, fara probleme , chiar si in trafic intens. Difuzorul exterior este la fel de tare, se aude fara probleme, iar melodiile se aud destul de bine.

Culori disponibile pe piata romaneasca : Titanium Black, Gold, White – 8GB | Shine Gold, Silk White, Black Titan – 16 GB | Titan, White – 32 GB 

Modele si pret


Telefon mobil LG G3 S, 8 GB, 4G 

  • Culori disponibile : Titanium Black, Gold , White
  • Display : IPS LCD, 16 culori , diagonala 5.0 inchi
  • Procesor : Qualcomm MSM8926 Quad Core, 1200 GHz
  • Memorie : RAM 1GB, interna 8 GB

Pret : 1100 lei | Vezi pret actualizat   


Telefon mobil LG G3 4G, 16GB

  • Culori disponibile : Shine Gold, Black Titan, Silk White
  • Display : Quad HD, rez  2560 x 1440 , 5,5 inchi
  • Procesor : Quad Core Qualcomm Snapdragon, 2500 Ghz
  • Memorie : RAM 2GB, interna 16 GB

Pret 1550 lei | Vezi pret actualizat

 

Telefon mobil LG G3 4G, 32 GB

  • Culori disponibile : White, Titan
  • Display : Quad HD, rez  2560 x 1440 , 5,5 inchi
  • Procesor : Quad Core Qualcomm Snapdragon, 2500 Ghz
  • Memorie : RAM 3GB, interna 32 GB

Pret 1750 lei | Vezi pret actualizat

 

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Nokia Maze specificatii

Nokia Maze un monstru cu 8GB RAM, camera foto duala de 24MP

Nokia Maze este unul dintre cele mai impresionante telefoane la ora actulala create de compania ...