Acasa >> Infozone >> Si tu poti face bani online, promovand Dwyn.ro prin Profitshare

Si tu poti face bani online, promovand Dwyn.ro prin Profitshare

Te-ai saturat sa stai degeaba pe internet  fara a avea un rezultat, mama ta iti spune ca pierzi timpul pe calculator in loc sa faci si tu ceva productiv pentru tine, iti doresti un venit  in plus fata de salariul lunar… Daca te afli si tu intr-o situatie similara cu cea de sus, sa stii ca exista o posibilitate foarte buna de a castiga bani  pe internet, promovand Dwyn.ro în Profitshare.

Dwyn.ro, magazin online cu o experienta de cel putin 10 ani pe piata online, a devenit de ceva vreme partener in platforma de web marketing afiliat Profitshare . Portofoliul Dwyn.ro include peste 20.000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium. Asa ca material pentru promovare exista destul. smiley

Gama de produse este  foarte variata. Poti promova telefoane,  calculatoare, televizoare , aparate foto si video,  pana si jucarii pentru bebe.  

Cum poti face asta ?!

Tot ce trebuie sa faci este sa promovezi magazinul cat de bine stii tu, pe facebook, pe google, pe forumuri , pe blogul sau site-ul propriu, si daca obtii conversii, Dwyn.ro ofera un comision de 2% pentru toata gama de produse, plus premii in bani sau vouchere cadou pentru cei mai performanti afiliati. Interesant, nu !?

Ca promovarea sa iti reuseasca cat mai bine, Profitshare iti ofera destul de multe unelte. Vorbim de widget-uri de produse, link-uri de afiliat, slider de produse sau pool de campanie.  Un simplu banner pus pe site cu siguranta iti va creste veniturile.

Ex slider mai jos :

Sa ne punem pe treaba !

Dwyn.ro este membru al Programul National pentru Certificarea Magazinelor Online din Romania sustinut de GPEC, APC Romania si Legile Internetului si membru AMRO.  Pe deasupra ofera mai multe optiuni de a face plata ( numerar, card, in rate doar cu buletinul ) , transport in aceeasi zi daca esti din capitala sau a doua zi daca esti din provincie, o politica de returnare de produse, posiblitatea de buy-back, etc.  Magazinul are si un showroom care va ofera posibilitatea testarii produselor inainte de a cumpara.

Toate acestea fac din Dwyn.ro un magazin de incredere pe care poti sa il promovezi linistit, stiind ca orice conversie realizata iti va fi platita la timp, lunar.

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Xiaomi Mi Mouse

Xiaomi Mi Mouse – un mouse cu bluetooh si wifi la un pret de 16 dolari

Lansat in noiembrie 2016, Xiaomi Mi Mouse este printre ultimele modele create de compania chinezeasca ...