Acasa >> Infozone >> Ce trebuie sa stii atunci cand cumperi produse refurbished
produse-refurbished

Ce trebuie sa stii atunci cand cumperi produse refurbished

Piata de produse refurbished este in crestere de ceva vreme incoace. Produsele refurbished sunt acele produse care se gasesc situate intre produsele second hand si cele noi. De obicei sunt mai scumpe decat produsele second hand si mai ieftine decat cele noi. Calitativ, nu putem spune in totalitate acelasi lucru. In comparatie cu cele second hand DA sunt mai bune decat cele SH. Cand vine vorba de comparatia cu cele noi, am vazut produse refurbished care aveau caracteristici tehnice mai bune decat versiunea lor noua. In orice caz pretul este un punct major, care inclina balanta in favoarea produselor refurbished.

Ce trebuie sa urmaresc atunci cand cumpar produse refurbished.

  • Vezi cine le ofera.  Este o chestie destul de importanta, deoarece produsele refurbished inainte de a fi oferite spre vanzare, trec printr-o multime de teste, care sunt facute de obicei de chiar cel care le vinde. Asa ca este bine sa stii ca cel de la care ai cumparat este de incredere.
  • Verifica garantia. Da, se ofera si aici o garantie. Sunt firme care ofera o garantie de 12 luni, altele de 13 luni si unele chiar de 3 ani.
  • Intreaba de politica de returnare. Aceste produse, ca si cele noi, normal beneficiaza de aceleasi servicii, inclusiv de politica de returnare. Asa ca inainte de a cumpara intreba, sau intereseaza-te, daca au asa ceva. Ce faci daca nu iti place cum arata!? Il trimiti inapoi sau “te speli cu el pe cap “.
  • Actioneaza rapid. Aici nu prea exista “las ca iau data viitoare”. Un produs refurbished apare in 90% din cazuri doar o singura data in stocul unei firme. Ce vezi tu acum si iti doresti, cu siguranta nu va mai fi si in urmatorul stoc.

3 magazine online de incredere care ofera produse refurbished .

#1 Citgrup- specializati in vanzarea de produse IT refurbished. Promotii destule, preturi acceptabile, transport gratuit la majoritatea produselor. Garantia oferita este cea mai buna de pe piata. 3 ANI la laptopuri, desktopuri si cam 2 ANI in rest.

Vezi oferta citgrup de produse refurbished.

#2 Emag –  au o politica foarte buna in privinta produselor refurbished. Garantia este indentica cu varianta noua a produsului. Prezinta in detaliu explicatia de ce acel produs este acum refurbished .

Vezi oferta emag de produse refurbished.

#3 itGalaxy – au laptopuri, desktop si servere refurbished. Ofertele sunt ok. Primesti si bonusuri daca cumperi de la ei.

Vezi oferta itGalaxy de produse refurbished.

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Xiaomi Mi Mouse

Xiaomi Mi Mouse – un mouse cu bluetooh si wifi la un pret de 16 dolari

Lansat in noiembrie 2016, Xiaomi Mi Mouse este printre ultimele modele create de compania chinezeasca ...