Acum poti avea unul dintre cele mai asteptate modele de smartphone-uri anul acesta , Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge, impreuna cu ochelarii virtuali Gear VR. Totul la precomanda in limita stocului disponibil. Si pe deasupra , o sa obtii telefonul ales cu 3 zile inainte de a fi oficial lansat in Romania.

Samsung a prezentat la MWC anul acesta in Barcelona ultimele modele de Galaxy si anume S7 si S7 Edge. Sunt telefoane din clasa premium . Mai multe detalii despre fiecare in parte le puteti afla cititind review-urile fiecaruia.

Samsung Galaxy S7 review | Samsung Galaxy S7 Edge review

O sa fie o nebunie lansarea lor in Romania. Am vazut asta si la S6 si S6 Edge. Stocurile au disparut foarte repede in prima saptamana. O modalita foarte sigura de a pune mana pe ele primul este la precomanda.

Emag se diferentiaza de ceilalti prin seriozitatea cu care isi trateaza clientii. Oferta lor pentru precomanda la S7 si S7 Edge este clar una dintre cele mai bune. Cum spuneam si la inceput , pe langa telefon mai obtii cadou si ochelarii virtuali Gear VR, care sunt in trend anul acesta si probabil si la anul. Si toate cu 3 zile inainte de lansarea oficiala in Romania.

Comanda acum S7 si S7 Edge la emag