Acasa >> Casa & gradina >> Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA – un No Frost de 310 l
Samsung RB31FDRNDSA

Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA – un No Frost de 310 l

Combina frigorifica RB31FDRNDSA este un model pentru o familie cu cel putin un copil. Arata foarte bine in bucatarie si vine cu ultimele tehnologii Samsung. Si cel mai important este ca este Full No Frost.  

Loc berechet pentru mancare

Samsung RB31FDRNDSA este destul de  mare. Asa ca inainte de a o cumpara trebuie sa te gandesti unde sa o instalezi. Are 1,85 m inaltime , aproape 60 cm latime si 67 cm adancime. Nu uita ca un aparat frigorific are nevoie de spatiu , cel putin 15 cm pe laterale pentru o circulatie mai buna a aerului.  Are o capacitate neta de 308 l distribuita astfel : congelator 98l si frigider 210 l .

samsung RB29FSRNDWW

Frigiderul este compartimentat :

  • 1 sertar , folosit in special pentru legume si fructe
  • 3 rafturi de sticla securizata usor glisabile
  • 1 raft pentru bauturi
  • 3 compartimente pe usa  intre care gasim compartimentul de lapte , compartimentul pentru recipient de lichid , suportul pentru doze.
  • 1 compartiment de oua

Congelatorul are 3 sertare spatioase. Vine si cu tava pentru gheata,  destul de utila la prepararea bauturilor racoritoare.

In exterior combina arata foarte bine , culoarea este grafit metalizat, ce  sugereaza luxul si care se potriveste de minune in special in bucatariile cu un design mai modern . Pe usa din fata avem dozatorul de apa(4,5 litri) si ecranul LED digital, de unde controlam temperatura combinei frigorifice. Nu trebuie sa ne facem griji daca lasam usa deschisa. Samsung RB31FDRNDSA ne anunta sonor , atunci cand lasam usa deschisa mai mult timp. 

Samsung RB31FDRNDSA – Video review [en]

Tehnologii moderne

In cazul in care avem o pana de current, Samsung garanteaza ca mancarea nu va avea de suferit , temperatura fiind constanta timp de cel putin 15 ore.

Tehnologia de racire (Multi Flow Cooling) asigura o racire rapida si mentine temperatura chiar de-a lungul combinei in exterior. Pe deasupra , protectia anti-bacteriana ajuta la prevenirea si dezvoltarea bacteriilor potential daunatoare.

Pe partea de zgomot si consum putem spune ca acest model multumeste aproape pe toata lumea. Zgomotul este aproape insesizabil , doar 39dB iar consumul este acceptabil de 297 kWh pe an, fiind o combina frigorifica in clasa de eficienta energetica  A+.

Fiind vorba de o investitie de durata (aparatele frigorifice nu le schimbi atat de des precum un calculator sau un televizor ) este importanta si garantia. Produsul are o garantie de 24 luni, dar garantia motorului este de 10 ani la producator. Per total Samsung RB31FDRNDSA este un aparat voluminos, modern de care sunt multumit. 

Sper ca iti este de folos acest articol. Daca ai alta parere sau vrei o alta recomandare, poti lasa un comentariu sau imi poti scrie pe adresa de email zahariabogdan[at]ymail.com. 

Oferte Saumsung RB31FDRNDSA

RB31FDRNDSA 80x80 1 vezi oferta 1Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA, 310 l, Clasa A+, Full No Frost, H 185 cm                          
Pret : 1900 lei
 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Galax GeForce GTX 1050

Despre GALAX GeForce GTX 1050 Ti EXOC White 4GB

De obicei, plăcile grafice au o schemă de culori pe negru sau negru și roșu. ...