Acasa >> Mobile >> Samsung Galaxy A9 PRO – pret, specificatii si disponibilitate

Samsung Galaxy A9 PRO – pret, specificatii si disponibilitate

Lansat pe 11 august, Samsung Galaxy A9 PRO (2016) nu prea a fost o surpriza. Marele “big-bang” era Galaxy Note 7.

Samsung Galaxy A9 Pro : specificatii si design.

Tocmai ce s-au lansat in China Samsung Galaxy J5 (2019) si J7 (2016) si deja avem parte de o noua descoperire. Cu siguranta anul 2016 este anul Samsung.

Galaxy A9 Pro (2016) este cum ne asteptam un update la versiunea Galaxy A9 (2016), lansata in ianuarie anul acesta. Cat despre partea de design nu vedem nici o diferenta majora.  Ambele arata foarte bine, asa ca un update nu era necear.

Dar sa vorbim despre specificatiile lui A9 Pro (2016). Avem de-a face tot cu un display de 6 inch Full HD si tot cu un procesor Qualcomm Snapdragon 652. Diferenta apare la memoria RAM.  Versiunea A9 Pro are o memorie de 4GB, pe cand A9 doar 3GB.  Iti va aduce cu siguranta o performanta mai buna la aplicatii.

Alte specificatii : avem 32 GB de ROM , o camera principala de 16MP in spate , o puternica si minunata baterie de 5000mAh echipata cu tehnologie de incarcare rapida si ultima versiune a sistemului de operare Android 6.0.1 Marshmallow.

galaxy a9 pro

Dupa cum vedeti specificatiile oferite de Galazy A9 Pro sunt excelente in ziua de azi, cu toate ca acest smartphone nu a fost facut pentru clasa premium, de top. Cu siguranta fanii Samsung vor fi multumiti.

Samsung Galaxy A9 Pro : pret si disponibilitate

Modelul se gaseste deja in oferta principalelor magazine online. La lansare, se spunea ca va costa in jurul sumei de 550 dolari.  Consideram ca pretul este ok  la specificatiile oferite de phableta A9 Pro .

De unde cumpar Galaxy A9 Pro

quickmobile Vezi oferta
evomag Telefon Mobil Samsung Galaxy A9 Pro(2016) 32 GB – pret 2199 lei Vezi oferta

 

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Nokia Maze specificatii

Nokia Maze un monstru cu 8GB RAM, camera foto duala de 24MP

Nokia Maze este unul dintre cele mai impresionante telefoane la ora actulala create de compania ...