Acasa >> Casa & gradina >> Samsung Crystal Blue WW10H9600EW masina de spalat rufe din viitor

Samsung Crystal Blue WW10H9600EW masina de spalat rufe din viitor

Ce putem spune despre masina de spalat rufe Samsung Crystal Blue WW10H9600EW , decat ca prima impresie este foarte inselatoare. De la distanta pare o masina normala de spalat rufe. Dar daca te uiti mai atent iti dai seama imediat ca ai in fata un obiect parca smuls din filmele SF.

Este clar ca Samsung, prin acest model nu se adreseaza la oricine. Samsung Crystal Blue WW10H9600EW este un produs premium, destinat in special unei clase sociale inalte, a caror pretentii sunt mai ridicate.

Samsung Crystal Blue WW10H9600EW – video review

Dupa principiul celor de la Apple, “Simple is better!”, cam asa a fost creata si aceasta masina de spalat. Designul este unul simplist , elegant . Masina are in fata un ecran prin care controlezi totul . Nu vezi o gramada de butoane, nu vezi nici macar sertarul pentru detergent. Compartimentul unde pui detergentul este mult mai mare decat unul normal si ascuns la interior. Astfel , umpli o singura data compartimentul si poti spala de pana la 19 ori mai mult decat in mod normal. Nu esti nevoit, ca la o masina normala, sa pui detergent la fiecare spalare.

Masina are o usa “hublou“ mare in fata de 32 cm ,  care se poate deschide la 180 grade, astfel obtii un acces total la incarcatura.  Cuva are o capacitatea de incarcare este de 10 kg . Viteza de centrifugare este de 1600 rpm.

Vine cu programe prestabilite de spalare, care te ajuta foarte mult daca nu esti un expert in reglarea manuala.  Iti permite si posibilitatea spalarii mai rapide a rufele de zi cu zi, cu program de terminare de maxim 60 de minute.

Programe prestabilite :

  • Gradinarit – ex : pete de iarba, de noroi etc
  • Gatit si cina – ex: pete provocate de alimente si grasime
  • Ingriire igienica – ex : nu are rost sa spunem
  • Sporturi active – ex : hainele de dupa sala etc.
  • Copii activi – ex : pete de culori
  • Pentru lucru si de zi cu zi – ex : camasa purtata la serviciu

Este foarte silentioasa. Nici nu iti dai seama ca o ai in casa. Datorita tehnologiei VRT-M sunt reduse foarte mult zgomotul si vibratiile din timpul spalarii.

VRT-M = “Un sistem tridimensional cu senzor de vibratii mentine tamburul echilibrat perfect la viteze mari de rotatie, asigurand faptul ca cele 14 bile din otel inoxidabil se rotesc impreuna in sens opus rufelor dvs., cand acestea incep sa se invarta in tambur. Chiar daca tamburul se roteste lent, magnetii puternici mentin bilele pe loc cu fermitate, ceea ce reduce zgomotul si vibratiile. Astfel, dvs. puteti sa spalati rufele oriunde si oricand reducand riscul de a deranja pe cineva.”

Consumul este mic , fiiind o masina de spalat din clasa de eficienta energetica A +++.

Un alt lucru foarte interesant la aceasta masina este faptul ca o poti controla de la distanta prin smartphone sau de pe calculator. Masina de spalat rufe Samsung Crystal Blue WW10H9600EW vine cu posibilitatea conectarii la o retea Wi-Fi. Folosind o aplicatie speciala pentru smartphone, o poti controla chiar de la serviciu sau de oriunde in lume, unde ai acces la net.

De asemenea este o masina de spalat care “se repara singura”. Cu Smart Check masina comunica cu tine si iti ofera solutiile in cazul unor erori. Astfel economisesti timp si nu chemi nici tehnicianul.

Samsung Crystal Blue WW10H9600EW

Samsung Crystal Blue WW10H9600EW

Verdict : Masina de spalat Samsung Crystal Blue WW10H9600EW deschide usa catre viitor, folosind tehnologii de ultima generatie, ecologice,  pentru o curatire mai eficienta a rufelor.

Samsung Crystal Blue WW10H9600EW
Producator : Samsung
Garantie : 24 luni
Transport : gratuit

 

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Curiozitati despre forarea puturilor

Geologii care lucrau undeva în Siberia îndepărtată au forat o groapă de aproximativ 14,4 kilometri ...