Acasa >> Oferte/Reduceri >> Netflix in Romania. Reduceri de pana la 30% la televizoarele Smart
Netflix romania smart tv

Netflix in Romania. Reduceri de pana la 30% la televizoarele Smart

Netflix a ajuns si in Romania. Cu peste 69.17 milioane de abonati online, Netflix este cel mai mare provider de video pe internet . Acum puteti vedea filme si seriale online la cerere, la o calitate foarte buna si subtitrate. Si odata cu venirea lor au inceput sa scada si preturile la televizoarele smart la Emag.

Si inca o veste buna : prima luna de Netflix este gratuita in Romania. Dupa aceea va trebui sa platiti un abonament cuprins intre 7,99 si 11,99 euro pe luna, in functie de numarul de dispozitive conectate la Netflix si in functie de calitatea video-urilor. 

Cum spuneam Emag va ofera o reducere de pana la 30% la televizoarele smart din promotie. Asa ca acum este momentul sa actionati daca sunteti in cautarea unui televizor. Puteti sa economisiti si peste 2500 de lei.

Smart TV cu Netflix

De exemplu Sony Bravia 75X9405C este acum cu 2645 lei mai ieftin fata de pretul initial. Este un Smart Android 3D LED,  4K Ultra HD, aparut anul trecut , cu o diagonala de 189 cm. Arata foarte bine, vine cu o gramada de aplicatii, Wifi Direct si 2 perechi de ochelari 3D.

Un alt exemplu foarte bun ar fi Smart Led LG 55LF630V. Este unul dintre cele mai apreciate televizoare, avand peste 50 de review-uri si o nota de 4.5 stele din 5. Modelul a aparut in 2015, are o diagonala de 138 cm , este Full HD si il poti cumpara acum cu o reducere de aproape 500 de lei fata de pretul initial.

Cel mai bine vandut este LED Smart Samsung 32J5200. Este un televizor care se adreseaza clasei de mijloc, fiind foarte accesibil ca pret. Iar acum il gasiti si cu o reducere de 250 de lei fata de pretul initial. Are o diagonala de 80 cm , este Full HD , ofera o gramada de functii de control al imaginii si multi conectori. Este ideal pentru un dormitor.

Vezi toata oferta de Smart Tv-uri compatibile cu Netflix, aflate la reducere .

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Reduceri gearbest

GearBest – Reducerile de dupa petrecere

In perioada 14-18 martie GearBest a sarbatorit cei 3 ani de existenta. Am avut o ...