Acasa >> Laptop & Desktop >> Recomandari laptopuri 2015 # Raport bun Calitate/Pret
recomandari laptopuri 2015

Recomandari laptopuri 2015 # Raport bun Calitate/Pret

Te gandesti sa-ti cumperi un laptop? Chiar daca te-ai gandit sa cheltui mult pe un MacBook Air sau moderat pe un laptop cu Windows 8.1/10 precum cele facute de Dell, Toshiba sau Lenovo, verifica mai intai lista noastra de recomandari laptopuri 2015. Am ales pentru tine cele mai bune modele care sunt pe piata la ora actuala.

# Ce trebuie sa stii

Tabletele ca iPad Air 2 poate ca au inceput sa cucereasca lumea, dar inca mai sunt aplicatii pe care laptopurile le rezolva mult mai bine.

Au apus de mult zilele cand singura optiune pentru laptopuri era sistemul de operare Windows. Acum MacBook Air si cele din clasa Pro  de la Apple sunt cele mai bune de pe piata, datorita update-urilor facute la procesoare.

Chromebook-urile celor de la Google se misca foarte bine cand vine vorba de partajarea in cloud, iar ca pret sunt destul de acceptabile. De aceea multe firme mari ca Samsung, Acer, HP si Toshiba si-au aratat interesul in acest mare proiect ale celor de la Google.

Laptopurile , fie ca le folosesti pentru jocuri sau doar pentru a urmari  filme , inca mai au multe de spus pana sa dispara. Mai mult, laptop-tabletele hybrid cu Windows 8 au inceput sa inunde piata , oferind solutii bune pentru sarcinile de zi cu zi.

Si apoi mai sunt si acele modele performante oferite de Intel , cunoscute si ca Ultrabook-uri, fiind un raspuns foarte bun la performantele MacBook-uri,  si pe deasupra costa mult mai ifetin decat cele oferite de Apple.

 # Video

Este clar. Sunt multe variante de unde sa alegi. De aceea iti oferim aceasta lista, pentru a te inspira si a te ajuta sa cauti cea mai buna varianta pentru tine. Pentru mai multe informatii este de ajuns sa faci click pe fiecare model in parte.

# Recomandari laptopuri 2015

 

Sper ca iti este de folos acest articol. Daca ai alta parere sau vrei o alta recomandare, poti lasa un comentariu sau imi poti scrie pe adresa de email zahariabogdan[at]ymail.com. 
 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

teclast tbook 11

Teclast Tbook 11 – ultrabook cu doua sisteme de operare

Daca esti in cautarea unui ultrabook, care sa-ti ofere o libertate de miscare maxima, atunci ...