Acasa >> Casa & gradina >> Placa de indreptat parul Remington cu 55 la suta mai ieftin
Placa de indreptat parul remington

Placa de indreptat parul Remington cu 55 la suta mai ieftin

Daca esti in cautarea unui cadou pentru prietena ta sau daca iti doresti sa iti surprinzi sotia, atunci sa stii ca o optiune foarte buna este placa de indreptat parul Remington.

Placa de indreptat parul PRO-Ceramic Titanium de la Remington vine complet echipata cu tot ce ii trebuie sotiei tale pentru a obtine parul perfect drept si stralucitor. In pachetul promotional oferit de Emag, cu 55 la suta mai ieftin, gasim pe langa placa propriu-zisa si 2 agrafe pentru sectionare, o perie lata , o oglinda si o geanta speciala unde sa le depozitezi pe toate.

Placa Remington Pro-Ceramic Titanium este o placa cu invelis ceramic avansat cu Titan. Atinge o temperatura maxima de 230 grade in 15 secunde. Poti regla temperatura folosind ecranul digital( min 150 grade – max 230 grade ). De asemenea are o functie boost prin care ridici temperatura instant la valoarea maxima.

Siguranta ta este un aspect de care trebuie sa tii cont atunci cand achizitionezi un produs. Placa de indreptat parul Remington este setata sa se opreasca automat dupa 60 de minute, in cazul in care uiti sa o scoti din priza.

Placa de indreptat parul remington

Poti cumpara acum placa Remington impreuna cu accesoriile sale cu 55% reducere . Verifica oferta online.

 

 
Summary
Review Date
Reviewed Item
Placa de indreptat parul Remington
Author Rating
41star1star1star1stargray
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE

Despre masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE

Daca vrei o masina buna de spalat, Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE este alegerea perfecta pentru o ...