Dupa lansarea lui Pixel si Pixel XL, Google planuieste sa aduca pe piata Lenovo Phab 2 Pro. Acest prim device Tango, va fi disponibil cu 4GB RAM, 16MP camera principala si multe alte nebunii…

Lenovo Phab 2 Pro: 4GB RAM, 16MP camera

Este o perioda plina pentru Google. Compania tocmai ce si-a lansat jucariile Pixel si Pixel XL. Iar acum ne anunta ca vor pana la sfarsitul anului sa puna pe rafturi si primul proiect Tango , Lenovo Phab 2 PRO.  Trebuia sa o faca mai devreme anul acesta prin vara, dar nu stiu din ce motive au amanat-o. Asa ca ne asteptam ca prin noiembrie sa le vedem in formatie completa pe toate trei.

Vezi oferta online de telefoane mobile LENOVO PHAB 2

Sub capota , gasim un procesor quad-core SND 652 care ruleaza pe sistemul de operare Android 6.0 Marsmallow. Cei 4GB RAM fac pereche buan cu cei 64GB de ROM. Daca crezi ca nu-ti ajunge, poti sa maresti capacitatea de stocare pana la 256GB, folosind un card microSD.  Lenovo Phab 2 Pro are un display 2K de 6.4 inch si o baterie gigantica de 4500mAh, care suporta Quick Charge.

Lenovo Phab 2 PRO

Unul dintre aspectele interesante la acest model este camera principala. Are 16MP cu tehnologii performante pentru fotografii de calitate. De asemenea , telefonul te poate notifica atunci cand l-ai pierdut prin camera, datorita unei camere denumita fisheye camera. In fata, gasim o camera de 8 MP cu f/1.4.  Sistemul de operare este Android 6.02 Marshmallow.  Telefonul este capabil sa inregistreze si sunete la 360grade. Este primul mobil cu acest feature.

Lenovo Phab 2 Pro: pret si data lansarii

Cum spuneam , il vom gasi probabil la precomanda luna aceasta , urmand ca prin noiembrie sa fie in mana noastra. Pretul sau de pornire va fi in jurul sumei de 500 de $.

Lenovo Phab 2 Pro  -> verifica oferta online.