Nokia Maze este unul dintre cele mai impresionante telefoane la ora actulala create de compania . Telefonul vine cu 8GB RAM si camera foto duala de 24MP !

Nokia Maze specificatii

Ideea creeri telefonului Nokia Mazie a fost ca utilizatorii pot explora lucruri interesante pe telefon in mai multe feluri. La fel ca atunci cand mergeti intr-un labirint, si dupa colt gasiti lucruri diferite care va asteapta. De aceea, acest telefon are foarte multe programe noi integrate, inclusiv jocuri, aplicatii, etc. De asemenea pentru a le oferi o experinta cat mai placuta de navigare, producatorul Nokia a decis sa lase 8GB RAM pe telefon. In plus, Maze a obtinut certificarea IP68, astfel incat puteti sa il utilizati in toate circumstantele, fara nici un fel de ingrijorare.

Nokia Maze pret

Nokia Maze ofera un touchscreen generos SUPER AMOLED de 6 inchi. Pe el fac pereche foarte bune chipset-ul Snapdraon 835 si Adreno 540 GPU. Exista doua variante de memorie ROM : 128/256 GB cu 8 GB memorie RAM. In ceea ce priveste camera , sursele spun ca avem de-a face cu o camera principala duala de 24MP, impreuna cu una de 20 MP pe partea frontala.Desigur, instrumentele de baza de fotografie, cum ar fi focalizarea la atingere, detectarea automata a fetei, panorama, HDR sunt toate acolo.

In ceea ce priveste durata de viata a telefonului, el va avea o baterie de 7000mAh, nedetasabila, care poate dura pana la 48 de ore in conditii normale de folosire. Sistemul de operare ne asteptam sa fie Android Oreo 8.0. In plus , Maze va fi disponibil in trei variante de culori : negru, argintiu si albastru inchis. In cele din urma, telefonul va accepta toate tipurile de conectivitate de baza, cum ar fi LTE, USB, Wi-fi, Bluetooth si NFC.

Nokia Maze pret

Momentan nu se stie clar data lansarii. Cat despre pret, putem specula o valoare in jurul sumei de 500 de dolari . In Romania cele mai multe telefoane Nokia le gasiti pe quickmobile.ro