Acasa >> Mobile >> Discutie despre Nokia E1. Specificatii si pret – Mai ieftin decat ne asteptam
Nokia E1

Discutie despre Nokia E1. Specificatii si pret – Mai ieftin decat ne asteptam

Nokia va lansa anul acesta la MWC noile jucarii, cu care spera sa reintre in topul celor mai bune telefoane mobile. Printre ele se afla si Nokia E1. Recent, niste informatii despre specificatii si pret au fost facute publice.

Nokia E1 – specificatii

E1 va veni cu un procesor quad – core Snapdragon 425 de 1.4Ghz si Andreno 308 CPU. Memoria RAM va fi una acceptabila pentru un entry-range phone de 2GB.  De asemenea , vom vedea si 16GB memorie interna. Nu se stie sigur daca se va putea mari memoria ROM, dar fiind vorba de doar 16 GB initial, mai mult ca sigur ca vom vedea si un card microSD pe Nokia E1.

Pe partea de display vom avea ori un 5.2 inch ori un 5.5 inch, cu 720p ( HD).  In spate , pozele vor fi asigurate de o camera de 13MP, iar in fata de una de 5MP.  Sistemul de operare va fi cu siguranta ultima versiune de Android, si anume Nougat.   E1 este un telefon de buget, care se adreseaza in specila celor care nu doresc sa investeasca financiar asa de mult.

Nokia E1

… accesorii telefoane 25% reducere

Nokia E1 – pret

Daca cele spuse mai sus se vor deveni a fi corecte, ne asptam ca Nokia E1 sa costa undeva in jurul sumei de 150 $. Vom sti cu siguranta cand vom afla mai multe despre specificatiile sale. Lansarea lui va fi prin luna februarie, mai mult ca sigur la MWC 2017.  In Romania va ajunge prima oara pe rafturile magazinului quickmobile.ro, probabil prin martie.

CUMPARA ACUM – Nokia E1

 

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Nokia Maze specificatii

Nokia Maze un monstru cu 8GB RAM, camera foto duala de 24MP

Nokia Maze este unul dintre cele mai impresionante telefoane la ora actulala create de compania ...