Acasa >> Mobile >> 5 motive pentru care merita sa cumperi smartphone-ul Nokia 9
Nokia 9 smartphone

5 motive pentru care merita sa cumperi smartphone-ul Nokia 9

Iata care sunt cele 5 motive pentru care merita sa cumperi Nokia 9, smartphone-ul de top al companiei. Este un telefon premium care o sa vina cu o memorie de minim 4GB RAM …

Nokia 9

  • 4/6/8 GB RAM
  • 128/256GB ROM
  • 13MP/16MP
  • Android Oreo 8.0

Nokia 9 2017

Specificatii de top

In primul rand Nokia 9 o sa fie un adevarat depozit. Capacitatea sa de stocare o sa fie de cel putin 128GB ROM. Exista si varianta de 256GB ROM, pentru care va trebui sa platim mai mult.

Iar daca consideri ca nu ai suficienta memorie, poti oricand sa o maresti pana la 256GB prin card microSD.

-> Citeste si despre Cum sa conectezi un hdd extern la telefon/tableta

Un alt motiv pentru care este bine sa cumperi Nokia 9 sunt camerele duale. Camera principala este de 13MP , cu o gramada de functii ajutatoare, pe cand cea ajutatoare este de 16MP, pentru cele mai bune selfie-uri de pana acum.

Un alt avantaj il prezinta ultima versiune a sistemul de operare. Nokia are o intelegere cu Google, prin care mult cunoscutul brand va furniza ultima versiune de Android pe toate aparatele Nokia si o gramada de update-uri de securitate, plus solutiile lor foarte bune de protectie a datelor.

In caz ca te intrebi, Android Oreo 8.0 este ultima versiune de Android.

Sa nu uitam de memoria RAM foarte mare. Compania va lansa trei modele : una cu 4GB, 6GB si alta de 8 GB RAM. Iti recomandam sa urmaresti variantele de 6GB si 8GB. Astfel nu te vei plange niciodata de viteza.

Nokia 9 pret

Ultimul aspect de care trebuie sa ti cont este pretul. Cu siguranta Nokia 9 va costa mai putin decat un Samsung Galaxy S8 sau decat iPhone 7 Plus. Nokia vrea sa intre tare pe acest segment de piata, asa ca pretul nu reflecta oferta lor.

Primim specificatii puternice la pret mic. De exemplu pentru varianta de 256GB ROM, pretul va fi cuprins intre 400 si 450 $, in functie de optiunea aleasa a memorie RAM.

Nokia 9 – vezi oferta online.

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Nokia Maze specificatii

Nokia Maze un monstru cu 8GB RAM, camera foto duala de 24MP

Nokia Maze este unul dintre cele mai impresionante telefoane la ora actulala create de compania ...