Acasa >> Infozone >> NO. 1 D5+ un smartwatch cu procesor QuadCore MTK6580 si Android 5.1

NO. 1 D5+ un smartwatch cu procesor QuadCore MTK6580 si Android 5.1

Ca si in cazul smartphone-urile si lumea gadgeturilor a fost invadata cu o multime de modele de ceasuri inteligente.  Dar realitatea este ca majoritatea asa ziselor smartwatch-uri sunt mediocre. In afara de faptul ca arata ora exacta si ca au cativa senzori, nici aia functionali, nu ofera mai nimic. Dar azi am sa va spun despre un smartwatch destul de bun care are si un pret decent. Asa ca hai sa vorbim despre NO. 1 D5+ .

No. 1 este singurul producator din China, care ofera smartwatch-uri cu un sistem de operare real, nu cu SO-uri facute in Java , cum gasim pe ieftinitati. Cand spun sistem de operare real, nu ma refer la Android Wear (ala e al lui GOOGLE) , ci la Android 5.1.  Asta inseamna ca vine cu toate aplicatiile care se gasesc pe Android 5.1 Lollipop.

Cumpara NO.1 D5+ Smartwatch Phone BLACK – Coupon code : GBD5+

D5+ este succesorul lui D5. Ce au in comun este displayul de 1.3 inch , rezolutie 360×360.  Ce imi place este ca ecranul este IPS, asa ca nu vei avea probleme cu citirea informatiei, chiar in conditii de luminozitate maxima.

no1 d5+

In rest este total diferit fata de predecesor. Noul model are sub capota un procesor quad-core MTK6580 SoC cu 1GB RAM si 8Gb capacitatea de stocare. Bateria de 450mAh ar trebui sa ajunga pentru 2-3 zile de folosinta.

Cu toate ca ambele modele sunt circulare, exista diferente si pe partea de design. NO.1 D5+ este mult mai elegant si are un aspect mai sportiv fata de precedentul . Permite introducerea unei cartele SIM cu 3G, pentru internet si apeluri/SMS-uri. Sistemul AGPS este si el prezent , pentru a te ghida in trafic sau ati arata traseul atunci cand faci jogging.

no.1 d5+

Adauga la aceste functii si Pedometrul , monitorizarea inimii, al caloriilor si certificarea IP65 si vei obtine cel mai complet smartwatch comparativ cu alte modele la acelasi pret.

NO.1 D5+ este la reducere acum pe gearbest.com. Foloseste codul de reducere GBD5+ si il vei cumpara cu 105.99 $, iar transportul este gratuit.

 

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Xiaomi Mi Mouse

Xiaomi Mi Mouse – un mouse cu bluetooh si wifi la un pret de 16 dolari

Lansat in noiembrie 2016, Xiaomi Mi Mouse este printre ultimele modele create de compania chinezeasca ...