Acasa >> Mobile >> Motorola Moto X3 – pret, specificatii si data lansarii
moto x3

Motorola Moto X3 – pret, specificatii si data lansarii

A trecut aproape un an si inca nu am auzit nimic din partea lui Motorola in privinta noului lor model de telefon. Cu toate acestea unele site-uri afiseaza informatii despre Moto X3, caci asa se pare ca se va numi noul smartphone al celor de la Motorola.

Denumirea se potriveste, caci cam asa isi numeste Motorola creatiile. Dar de unde stim de el? Pai, o firma din India a dat comanda de 4 bucati, iar aceasta comanda a fost afisat pe site-ul lor. Cele 4 bucati le-au importat din US si vor ajunge undeva in India , via Delhi Air Cargo.

moto x3

Dar asta nu este asa de important.Ce este mai important este faptul ca din descrierea produsului, ne dam seama ca Moto X3 va avea un ecran de 5 inchi si va fi un single SIM. De asemenea , pretul sau va fi pe undeva pe la 6812 rupii, adica cam 100$ sau 72 GBP.

Daca ne uitam in spate cam in ce perioada au fost lansate modelele precedente, ne asteptam ca noul mobil al celor de la Motorola sa fie facut cunoscut lumii undeva prin luna iulie. Dar nu este o regula, putem doar specula.

Vom reveni cu mai multe detalii. Vezi oferta Motorola.

Intre timp, tu ce parere ai despre noul mobil de 5 inchi Moto X3 ?

 

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Nokia Maze specificatii

Nokia Maze un monstru cu 8GB RAM, camera foto duala de 24MP

Nokia Maze este unul dintre cele mai impresionante telefoane la ora actulala create de compania ...