Acasa >> Infozone >> Despre camera web Microsoft LifeCam HD-3000
microsoft lifecam hd 3000

Despre camera web Microsoft LifeCam HD-3000

De ceva vreme ma gandesc sa imi cumpar o camera video, calitativ buna, care sa mearga fara probleme pe Skype. Dupa multe cautari m-am oprit asupra ofertei propuse de cei de la Microsof, si anume Microsoft LifeCam HD-3000. Este o camera accesibila ca pret( in momentul cand scriu acest articol costa 130 de lei, transport gratuit, garantie 36 luni).

Este ca orice camera video facuta pentru conversatii pe platforme sociale. Are un sistem de prindere foarte bun, este neagra ( asa ca da bine pe orice laptop, desktop), si ofera posibilitatea de a purta video chat la 720 HD. De asemenea , ofera un format de 16:9 la imagine ceea ce inseamna ca imaginea va arata super pe ecranele late, exact ca la cinema.

Vine si cu o tehnologie TrueColor, adica imaginea se regleaza automat in functie de luminozitatea mediului, oferind un continut video luminos si plin de culoare.

Fiind un produs Microsoft are mai multe facilitati pentru Windows Live, dar asta nu inseamna ca nu merge la fel de bine si pe Skype sau Facebook. Camera are un buton de apelare, special pentru Windows Live , prin care lansati aplicatia mai usor si vedeti imediat cine este online.

Test video

Recenziile despre ea sunt foarte bune. Are 4,7 stele din 5.

O camera buna care isi face treaba foarte bine pe yahoo mess, skype, windows live dar si de inregistrat video si audio cu ea in format Hd merge foarte bine. PRO:: – imagine clara – vizibilitate foarte bun pe lumina redusa – zoom foarte bun – scrisa de Pralia Doru

Camera web HD este clar un produs must have pentru cei care comunica mult pe Skype, iar Microsoft LifeCam HD-3000 este recomandarea mea pentru voi. Stiu, sunt o gramada de multe alte modele, dar personal sunt multumit de aceasta camera, mai ales ca nu a costat nici mult.

De unde poti cumpara Microsoft LifeCam HD-3000

flanco 135 lei vezi oferta
eMag 130 lei vezi oferta

 

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Xiaomi Mi Mouse

Xiaomi Mi Mouse – un mouse cu bluetooh si wifi la un pret de 16 dolari

Lansat in noiembrie 2016, Xiaomi Mi Mouse este printre ultimele modele create de compania chinezeasca ...