Acasa >> Mobile >> Despre LG X Power si LG X Style – specificatii, pret
LG X Power si LG X Style

Despre LG X Power si LG X Style – specificatii, pret

Se pare ca avem o luna destul de ocupata. Multe lansari de smartphone-uri vor fi in perioada asta. LG tocmai ce si-a descoperit noile creatii in Ukraina : LG X Power si LG X Style : 4100mAh si camera de 13 MP. 

LG X Power si LG X Style specificatii

Cat despre specificatiile lui LG X Power ce putem spune. Smartphone-ul are un procesor quad-core Cortex A53 de 1,14 Ghz in pereche cu un chipset MediaTek MT6735. Acest model LG vine cu 2GB de RAM, suficienti pentru a rula destul de multe aplicatii fara a sacada, si cu un spatiu de 16GB. In caz ca ai nevoie de mai mult , poti folosi oricand portul microSD.

Punctul forte al acestui telefon este data de bateria mare de 4100mAh, de unde si numele de Power. Cu o asemenea baterie , LG X Power functioneaza pana la 7 zile , in regim de navigare intensa pe net, fara a fi nevoie de alimentare la priza. 

Camera foto/video este de 13 MP in spate si de 8MP in fata, peste media camerelor de la celelalte modele de telefoane.

LG X Style este putin diferit . Avem tot un procesor quad-core sub capota , dar chipset-ul de data asta este Snapdragon 410. Memoria RAM este mai mica la acest model , de 1,5 GB. In schimb capacitatea de stocare este la fel de 16GB- cu card microSD cand ai nevoie de extra. 

La celelalte aspecte ,LG X Style nu prea impresioneaza : camera de 8MP in spate si de 5Mp in fata pentru selfie-uri, iar bateria lui este de 2100mAh.

LG X Power si LG X Style

Designul, dupa cum vedeti si in pozele de mai sus , este asemanator la ambele modele. LG X Power ( dreapta) este un pic mai mare , avand un display IPS de 5.3 inch cu o rezulutie de 720p . In stanga , LG X Style este mai mic, de doar 5 inch cu o rezolutie de 720p.

LG X Power si LG X Style pret si data lansarii

Deja au lansate, pe 31 mai si in curand le vom vedea pe rafturile magazinelor. Ca sa fiu mai clar, LG X Power va fi lansat sprevanzare spre finalul lunii iunie, pe cand LG X Style la inceputul lunii viitoare.

Cat despre pret, este clar ca LG X Power va fi mai scump de LG X Style. Ne asteptam la un pret de circa 200 de dolari pentru LG X Power si cam 180 dolari pentru LG X Style.

LG X Power si LG X Style – de unde le poti cumpara

quickmobile verifica pretul vezi oferta
flanco verifica pretul vezi oferta
emag verifica pretul vezi oferta
marketonline verifica pretul vezi oferta
evomag verifica pretul vezi oferta
 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Nokia Maze specificatii

Nokia Maze un monstru cu 8GB RAM, camera foto duala de 24MP

Nokia Maze este unul dintre cele mai impresionante telefoane la ora actulala create de compania ...