Se pare ca avem o luna destul de ocupata. Multe lansari de smartphone-uri vor fi in perioada asta. LG tocmai ce si-a descoperit noile creatii in Ukraina : LG X Power si LG X Style : 4100mAh si camera de 13 MP. 

LG X Power si LG X Style specificatii

Cat despre specificatiile lui LG X Power ce putem spune. Smartphone-ul are un procesor quad-core Cortex A53 de 1,14 Ghz in pereche cu un chipset MediaTek MT6735. Acest model LG vine cu 2GB de RAM, suficienti pentru a rula destul de multe aplicatii fara a sacada, si cu un spatiu de 16GB. In caz ca ai nevoie de mai mult , poti folosi oricand portul microSD.

Punctul forte al acestui telefon este data de bateria mare de 4100mAh, de unde si numele de Power. Cu o asemenea baterie , LG X Power functioneaza pana la 7 zile , in regim de navigare intensa pe net, fara a fi nevoie de alimentare la priza. 

Camera foto/video este de 13 MP in spate si de 8MP in fata, peste media camerelor de la celelalte modele de telefoane.

LG X Style este putin diferit . Avem tot un procesor quad-core sub capota , dar chipset-ul de data asta este Snapdragon 410. Memoria RAM este mai mica la acest model , de 1,5 GB. In schimb capacitatea de stocare este la fel de 16GB- cu card microSD cand ai nevoie de extra. 

La celelalte aspecte ,LG X Style nu prea impresioneaza : camera de 8MP in spate si de 5Mp in fata pentru selfie-uri, iar bateria lui este de 2100mAh.

LG X Power si LG X Style

Designul, dupa cum vedeti si in pozele de mai sus , este asemanator la ambele modele. LG X Power ( dreapta) este un pic mai mare , avand un display IPS de 5.3 inch cu o rezulutie de 720p . In stanga , LG X Style este mai mic, de doar 5 inch cu o rezolutie de 720p.

LG X Power si LG X Style pret si data lansarii

Deja au lansate, pe 31 mai si in curand le vom vedea pe rafturile magazinelor. Ca sa fiu mai clar, LG X Power va fi lansat sprevanzare spre finalul lunii iunie, pe cand LG X Style la inceputul lunii viitoare.

Cat despre pret, este clar ca LG X Power va fi mai scump de LG X Style. Ne asteptam la un pret de circa 200 de dolari pentru LG X Power si cam 180 dolari pentru LG X Style.

LG X Power si LG X Style – de unde le poti cumpara

quickmobile verifica pretul vezi oferta
flanco verifica pretul vezi oferta
emag verifica pretul vezi oferta
marketonline verifica pretul vezi oferta
evomag verifica pretul vezi oferta