Acasa >> Mobile >> Despre smartphone-ul LG V20 : pret, specificatii si data lansarii

Despre smartphone-ul LG V20 : pret, specificatii si data lansarii

7 septembrie se pare ca a fost ziua LG, cand compania coreeana si-a lansat noua jucarie : LG V20. Nou smartphone al celor de la LG vine cu camera duala si specificatii care atrag priviri : 4GB RAM, display de 5.7 inch …

LG V20 : succesorul lui V10

Ca si LG V10, V20 are un display de 5.7 inch cu rezolutie QuadHD. Dar acest mobil este un update fata de predecesorul sau , vine cu Android 7.0 chiar din fabrica. Este alimentat de un Snapdragon 820 chipset si de 4Gb de RAM.  Memoria interna de 64GB poate fi extinsa pana la 256GB folosind cardul microSD. In plus V20 are o bateria mai mare de 3200mAh cu tehnologie QuickCharge 3.0 , fata de cei 3000mAh ai lui LG V10.

Camera foto de pe LG V20 promite si mai mult. Este duala : una de 16Mp si alta de 8Mp. Cea de 16MP suporta phase detection autofocus, OIS, si are dual Flash , in timp ce cea de 8MP ne ofera posibilitatea unui unghi foto wide de 135 grade.  Pentru selfie, LG are in fata o camera de 5 MP cu f1/9.  Aceste camera sunt chiar foarte bune si pe partea de inregistrare video, datorita tehnologiei Steady Record 2.0 . In mod special, trebuie sa mentionam ca LG V20 este primul care are tehnologia Qualcomm’s  EIS, care ne ajuta sa inregistreze obiecte aflate in miscare fara a distorsiona inregistrarea.

lg v20

Toate acestea se afla protejate de o carcasa de aluminiu usoara si rezistenta AL6013. Materialul se foloseste de asemenea la constructia de avioane si barci.

LG V20 : pret si data lansarii

LG V20 este deja disponibil in tara de origine. Ne asteptam ca pe la sfarsitul lunii sa il gasim si pe rafturile noastre. Ca pret nu stim sigur cat ar costa , dar ne asteptam undeva in jurul sumei de 500$.  Mai mult ca sigur ca Quickmobile il va aduce primul in Romania.

Vezi oferta V20 online.

 

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Nokia Maze specificatii

Nokia Maze un monstru cu 8GB RAM, camera foto duala de 24MP

Nokia Maze este unul dintre cele mai impresionante telefoane la ora actulala create de compania ...