Recent , TENNA a eliberat un certificat pentru un telefon Lenovo ce are codul P2c72. Se pare ca este vorba de Lenovo Vibe P2.  Se anunta ca o sa fie echipat cu un procesor octa-core, 4GB RAM si o baterie foarte mare…

Lenovo Vibe P2 : viata lunga cu o asa baterie

Lenovo a echipat de ceva vreme telefoanele sale cu baterii mari. Sa ne uitam la Vibe P1. Vine cu 5000mAh. Smartphone-ul este cel mai popular model de la ei , fiind un mare succes. Si deja se lucreaza la un al doilea model – Lenovo Vibe  P2, care se pare ca se va lansa in curand.

TENNA tocmai a eliberat un certificat pentru un smartphone Lenovo cu codul P2c72.  Se spune despre el ca este Vibe P2 si ca ar echipat cu urmatoarele caracteristici.

  • un procesor de 2Ghz octa-core SND 652
  • 4GB RAM pentru o putere mai mare
  • 32GB/64GB ROM

Sa nu uitam si de display. Va avea un 5.5 inch Full HD, iar sistemul de operare va fi Android Marshmallow.  Pentru fotografii ne vom folosi de o camera de 13MP, iar pentru selfie-uri de una de 5MP.

lenovo vibe p2

Iar pe partea de alimentare, Lenovo nu va face o schimbare fata de P1 si va pune pe Lenovo Vibe P2 tot o baterie de 5000mAh.

Lenovo Vibe P2 : pret si data lansarii

Nu este prima oara cand avem parte se zvonuri despre Lenovo Vibe P2.  In iulie, aceleasi specificatii le-am vazut si pe GFXBench.

Ne asteptam ca smartphone – ul sa fie lansat spre sfarsitul anului, poate mai devreme.

Cu asemenea specificatii , pretul sau va fi in jurul sumei de 500$.

In Romania, primul magazin care ne asteptam sa-l aduca este quickmobile.ro. Tot ei au fost primii care ni l-au oferit pe Vibe P1. Afla primul cand intra Lenovo Vibe P2 in stoc.

Vezi primul oferta online si pretul pentru Vibe P2.