Acasa >> Mobile >> Lenovo Vibe P2 un telefon cu 4GB RAM : pret, specificatii si data lansarii
lenovo vibe p2

Lenovo Vibe P2 un telefon cu 4GB RAM : pret, specificatii si data lansarii

Recent , TENNA a eliberat un certificat pentru un telefon Lenovo ce are codul P2c72. Se pare ca este vorba de Lenovo Vibe P2.  Se anunta ca o sa fie echipat cu un procesor octa-core, 4GB RAM si o baterie foarte mare…

Lenovo Vibe P2 : viata lunga cu o asa baterie

Lenovo a echipat de ceva vreme telefoanele sale cu baterii mari. Sa ne uitam la Vibe P1. Vine cu 5000mAh. Smartphone-ul este cel mai popular model de la ei , fiind un mare succes. Si deja se lucreaza la un al doilea model – Lenovo Vibe  P2, care se pare ca se va lansa in curand.

TENNA tocmai a eliberat un certificat pentru un smartphone Lenovo cu codul P2c72.  Se spune despre el ca este Vibe P2 si ca ar echipat cu urmatoarele caracteristici.

  • un procesor de 2Ghz octa-core SND 652
  • 4GB RAM pentru o putere mai mare
  • 32GB/64GB ROM

Sa nu uitam si de display. Va avea un 5.5 inch Full HD, iar sistemul de operare va fi Android Marshmallow.  Pentru fotografii ne vom folosi de o camera de 13MP, iar pentru selfie-uri de una de 5MP.

lenovo vibe p2

Iar pe partea de alimentare, Lenovo nu va face o schimbare fata de P1 si va pune pe Lenovo Vibe P2 tot o baterie de 5000mAh.

Lenovo Vibe P2 : pret si data lansarii

Nu este prima oara cand avem parte se zvonuri despre Lenovo Vibe P2.  In iulie, aceleasi specificatii le-am vazut si pe GFXBench.

Ne asteptam ca smartphone – ul sa fie lansat spre sfarsitul anului, poate mai devreme.

Cu asemenea specificatii , pretul sau va fi in jurul sumei de 500$.

In Romania, primul magazin care ne asteptam sa-l aduca este quickmobile.ro. Tot ei au fost primii care ni l-au oferit pe Vibe P1. Afla primul cand intra Lenovo Vibe P2 in stoc.

Vezi primul oferta online si pretul pentru Vibe P2.

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Nokia Maze specificatii

Nokia Maze un monstru cu 8GB RAM, camera foto duala de 24MP

Nokia Maze este unul dintre cele mai impresionante telefoane la ora actulala create de compania ...