Acasa >> Mobile >> Lenovo Moto Z si Moto Z Play – preturi speciale in 2017
moto z si moto z play

Lenovo Moto Z si Moto Z Play – preturi speciale in 2017

Unele dintre cele mai atragatoare telefoane modulare, create de Lenovo, au preturi speciale acum la inceput de an. Vorbim despre Lenovo Moto Z si Moto Z Play.

Lenovo Moto Z si Moto Z Play – telefoane modulare

Ambele modele create de Lenovo sunt smartphone-uri modulare. Atasandu-le anumite module le poti imbunatatii sau schimba folosirea. Asta nu inseamna ca caracteristicile lor sunt depasite. Moto Z si Moto Z Play sunt in topul telefoanelor create de compania Lenovo. Poti citi mai multe aici.

Lenovo Moto Z este un smartphone cu un display de 5.5 inch, rezolutie 2560 x 1440 si protejat cu Corning Gorilla Glass 3. Viteza sa este asigurata de procesorul Snapdragon 820 quad-core de 1.8Ghz si de memoria RAM de 4GB. Capacitatea de stocare este de 64GB cu posibilitatea maririi pana la 2TB.  Ruleaza pe el Android 6.0 , iar camerele sale sunt de 13MP in spate si de 5MP in fata – vin cu o gramada de facilitati.

Lenovo Moto Z Play are si el un display de 5.5 inch, numai ca suporta o rezolutie mai mica de 1920 x 1080 (FHD). Sub capota sa gasim un procesor Snapdragon 625 de 2GHZ, o memorie RAM de 3GB si una ROM de 64 GB – cu posibilitatea maririi pana la 2TB. Dupa cum ii spune si numele, este o versiune “mai media” decat Moto Z. Inginerii s-au concentrat mai mult pe partea audio-video cand au creat Lenovo Moto Z Play.

Cum spuneam si mai sus , ambele telefoane sunt modulare. Vedeti in imaginea de mai jos cam ce se poate atasa. Pentru detalii mai multe puteti face click pe imagine.

Moto Z si Moto Z Play

Lenovo Moto Z si Moto Z Play – preturi speciale

La inceput de an cele doua smartphone Lenovo le puteti gasi la preturi speciale. Cand spun preturi speciale ma refer la preturi mai mici. Moto Z si Moto Z Play se afla intr-o promotie Flash Sale, adica numar limitat de stoc, si le poti cumpara cu preturi incepand de la 379.99$.

CUMPARA ACUM – Obtineti reduceri cu pana la 49% la Lenovo Moto Z si  Z Play

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Nokia Maze specificatii

Nokia Maze un monstru cu 8GB RAM, camera foto duala de 24MP

Nokia Maze este unul dintre cele mai impresionante telefoane la ora actulala create de compania ...