Unele dintre cele mai atragatoare telefoane modulare, create de Lenovo, au preturi speciale acum la inceput de an. Vorbim despre Lenovo Moto Z si Moto Z Play.

Lenovo Moto Z si Moto Z Play – telefoane modulare

Ambele modele create de Lenovo sunt smartphone-uri modulare. Atasandu-le anumite module le poti imbunatatii sau schimba folosirea. Asta nu inseamna ca caracteristicile lor sunt depasite. Moto Z si Moto Z Play sunt in topul telefoanelor create de compania Lenovo. Poti citi mai multe aici.

Lenovo Moto Z este un smartphone cu un display de 5.5 inch, rezolutie 2560 x 1440 si protejat cu Corning Gorilla Glass 3. Viteza sa este asigurata de procesorul Snapdragon 820 quad-core de 1.8Ghz si de memoria RAM de 4GB. Capacitatea de stocare este de 64GB cu posibilitatea maririi pana la 2TB.  Ruleaza pe el Android 6.0 , iar camerele sale sunt de 13MP in spate si de 5MP in fata – vin cu o gramada de facilitati.

Lenovo Moto Z Play are si el un display de 5.5 inch, numai ca suporta o rezolutie mai mica de 1920 x 1080 (FHD). Sub capota sa gasim un procesor Snapdragon 625 de 2GHZ, o memorie RAM de 3GB si una ROM de 64 GB – cu posibilitatea maririi pana la 2TB. Dupa cum ii spune si numele, este o versiune “mai media” decat Moto Z. Inginerii s-au concentrat mai mult pe partea audio-video cand au creat Lenovo Moto Z Play.

Cum spuneam si mai sus , ambele telefoane sunt modulare. Vedeti in imaginea de mai jos cam ce se poate atasa. Pentru detalii mai multe puteti face click pe imagine.

Moto Z si Moto Z Play

Lenovo Moto Z si Moto Z Play – preturi speciale

La inceput de an cele doua smartphone Lenovo le puteti gasi la preturi speciale. Cand spun preturi speciale ma refer la preturi mai mici. Moto Z si Moto Z Play se afla intr-o promotie Flash Sale, adica numar limitat de stoc, si le poti cumpara cu preturi incepand de la 379.99$.

CUMPARA ACUM – Obtineti reduceri cu pana la 49% la Lenovo Moto Z si  Z Play