Acasa >> Laptop & Desktop >> Lenovo Flex 2 cu procesor i5 – Ultrabook cu buget de 1800 de lei
lenovo flex 2

Lenovo Flex 2 cu procesor i5 – Ultrabook cu buget de 1800 de lei

Daca esti in cautarea unei solutii business pentru tine, atunci o varianta buna ca pret ar fi ultrabook-ul Lenovo Flex 2. Raportul pret/calitate este foarte bun. Vine echipat cu procesor i5, 4 GB si 500GB/8GB SSHD , iar pretul sau este, cum spune si sef Patricia “halucinante”- buget 1800 de lei.

Acum nu trebuie sa te gandesti ca este un model nou, tinand cont ca pe piata umbla de ceva vreme i7. Ultrabook-ul Lenovo Flex 2 a fost lansat prin 2014 si inca este destul de apreciat. Tinand cont ca “viata” unui echipament IT este in medie de 5 ani , la un simplu calcul te mai poti bucura de el, cel putin 3 ani.

Puncte forte

  • Procesor i5 4210U 2.7Ghz
  • RAM 4GB DDR3 upgradabil pana la 16 GB
  • 500GB SSHD
  • Display 14,1 inch wide
  • Deschidere unghi 300 grade
  • Windows 8.1 64 bit

Este un echipament destul de solid, rigid, cu un display Multi – Touch Full-HD , care se poate inclina pana la 300 grade, oferindu-ti astfel posibilitatea de al folosi atat ca un laptop normal , dar si pe post de Suport ( o tableta cu suport) . Din pacate nu este displayul de este detasabil.

Viteza acestui model este asigurata de procesorul i5 4210U de generatia 4, ajutat fiind de memoria RAM de 4GB DDR3, dar si de cei 500 GB SSHD, unde este instalat SO si celelalte programe. Am uitat sa va spun ca vine preinstalat cu Windows 8.1 pe 64 biti.

Un punct slab ar consta in baterie. Are doar 4 celule, ce iti asigura o functionalitate de pana la 5 ore maxim, in conditii normale de lucru. Totusi trebuie sa tinem cont ca pana la urma de buget. Probabil ca de aceea cei de la Lenovo nu au investit intr-o baterie mai mare.

Ultrabook Lenovo Flex 2 in poze

lenovo flex 2

In modul Suport, atunci cand folosesti mai mult touch screenul.

lenovo flex 2

Se poate folosi si ca laptop. Este destul de flexibil.

lenovo flex 2

O imagine asupra tastaturii.

lenovo flex 2

Webcam HD 720p

lenovo flex  2

lenovo flex 2

Sa nu uitam de porturi. Are USB 3.0 si HDMI

Concluzie Este un ultrabook clasa business, care in ciuda pretului sau mic, ofera caracteristici destul de bune. Garantia lui este de 12 luni/ 3 luni la baterie.

Comanda Lenovo Flex 2 la 1800 de lei prin email la zahariabogdan@ymail. com sau folosind formularul de mai jos.

[ninja_forms id=1]

 

 

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

teclast tbook 11

Teclast Tbook 11 – ultrabook cu doua sisteme de operare

Daca esti in cautarea unui ultrabook, care sa-ti ofere o libertate de miscare maxima, atunci ...