Acasa >> Gaming >> The Last of Us 2 – acum la precomanda, pentru PS4

The Last of Us 2 – acum la precomanda, pentru PS4

Cunoscuta franciza The Last of Us revine acum in partea a 2-a si este diponibila la precomanda. Actiunea urmareste firul evenimentelor din primul joc, si , se pare, ca se concentreaza si asupra unor noi caractere, dupa cum se vede din trailerul oficial pentru joc.

Pentru cei care nu au avut contact, pana acum, cu The Last of Us, va pot spune, cu certitudine, ca ati ratat cel mai tare joc apocaliptic facut vreodata. Eu nu prea sunt fan al acestui tip de jocuri, sfarsitul lumii, zombie si alte c….turi, dar acest joc, este atat de bine facut si atat de realist, incat uiti ca esti intr-un joc.

Exact asta este ceea ce defineste acest joc atat de bine: REALISMUL, brutal, onest, care te loveste in fata inca de la primele minute de joc. Niciodata nu iti da impresia de game, nu vei fi relaxat, nu te vei juca. Vei incerca sa supravietuiesti, vei fi mereu incordat, cu simturile ascutite si, dupa 1-2 ore de joc, te vei simti obosit. Atat de bun este!

Nu vreau sa detaliez povestea aici. As strica tot. Atat pot sa spun, daca TLU 2 este macar la fel de bun ca primul, atunci veti avea parte de o experienta de neuitat.

Apropo, este PG 18, deci atentie cu copiii, jocul este foarte realist si brutal.

The Last of Us 2 este programat sa apara pe 31.12. 2018, va puteti programa aici,  dar pana atunci va puteti delecta simturile cu originalul. Ca sa va scufundati complet in experienta va  trebuie un Play Station 4.

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Uncharted 4

Uncharted 4 – pret , cerinte de sistem si data lansarii

Uncharted 4 este aparitia celor de la Sony Computer Entertainment si creatia celor de la ...