Acasa >> Infozone >> Lansările recente de oje reflectă tendințele

Lansările recente de oje reflectă tendințele

Aruncați o privire la revistele de moda și veți vedea numeroase exemple despre cum unghiile au devenit un accesoriu de modă, mai ales pentru consumatorii mai tineri. Recent, publicațiile au acoperit modul de aplicare a sclipiciului si a gliterului, o manichiură cu “lumini intermitente”, cristale cu schimbare a culorilor și strikeball, care sunt modele inspirate de spectacolul popular de televiziune.

Furnizorii de ambalaje acordă atenție și acestei tendințe. “Gliterul de unghii a devenit un accesoriu de moda”, spun specialistii in marketing ai unor reviste de moda cunoscute. “Suntem permanent conectați la smartphone-urile sau tabletele noastre, iar unghiile noastre sunt mai proeminente decât oricând – și spun multe despre noi. Ele ne permit să proiectăm o imagine care reflectă personalitatea sau stilul nostru, sau chiar un sentiment sau stare de spirit “, explică intr-un interviu un redactorde revista.

Manichiurile fac și declarații politice, iar în conformitate cu Prognoza Nails 2018 Nails Magazine, acest lucru va continua. Dacă oamenii devin mai pasionați de cauzele sociale și politice, fiti atenti la ce sloganuri vor crea pentru a se potrivi cu unghiile.

Marcile de unghii vin cu modalitati inovatoare de a alimenta conversatia despre tendintele de arta de unghii pe social media. Nails Inc. s-a axat pe trendul de frumusețe “unicorn” cu câteva luni în urmă și a lansat “Sparkle Like a Unicorn Nail Polish Duo”, care s-a vândut rapid și a avut fanii pe o listă de așteptare. Setul cuprinde două lacuri de unghii în sticlele sale semnate cu patratele, în două nuante strălucitoare – aur albastru-purpuriu holografic și aur roșu cromat.

Lacurile de unghii SNB sunt prezentate in acest sezon si sticlute inalte, dreptunghiulare, in culori tari de vara: corai, turcoaz, neon.

Echipa de la Butter London a colaborat cu Pantone pentru a crea un lac de unghii perfect adaptat la Culoarea Anului 2018, Ultra Violet. Marca foloseste sticle patrate care sunt instantaneu recunoscute.

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Care este viitorul încălțămintei?

Problema noastră actuală despre SNEAKERS este tematica viitoare – și ne uităm la viitoarele modele ...