Acasa >> Infozone >> Despre Sphero BB-8 – jucaria Star Wars cu aplicatie mobila
sphero bb8

Despre Sphero BB-8 – jucaria Star Wars cu aplicatie mobila

Timp de 38 de ani nu a fost un alt robot mai indragit de fanii Star Wars ca R2-D2. Dar situatia se poate schimba odata cu aparitia ultimului film din serie, The Force Awakens, mai ales acum cand poti detine o versiune mai mica a robotului BB-8 .

Prima oara am vazut acest robot in trailerul original al fimului The Force Awakens. Si m-a atras imediat. Acea sfera cu un cap plutitor care niciodata nu cade … este ceva magic la el.

Simpaticul R2-D2 si-a gasit nasul . Toti fanii si-au dat seama de asta mai ales cand la celebrarea Stars Wars din Aprilie a aparut alaturi de cunoscutul R2-D2 si noua creatie BB-8. Toate camerele au fost pe el. Este adevarat ca filmul are multe efecte special create in studio, dar ceea ce este interesat este faptul ca robotul BB-8 chiar a fost construit fizic, la fel ca R2-D2 , pentru a putea fi controlat de la distanta printr-o telecomanda.

Se stie ca compania Sphero a cochetat de ceva vreme cu robotii. Ei au mai construit in trecut roboti-roti , care puteau fi controlati printr-o telecomanda, sau mai nou folosid telefonul mobil. Asa ca nu a fost chiar dificil pentru ei sa creeze Sphero BB-8 .

sphero bb8

Dar ce este Sphero BB-8 ?

Este o replica a robotului BB-8 din Star Wars: The Force Awaken’s , care se deplaseaza exact ca in film. Pana acum jucariile Star Wars nu erau asemanatoare cu ce vedem in film. Sa fim seriosi. Sabii de plastic ce imita laserul. Dar Sphero BB-8 este cu totul altceva. Avem o replica destul de buna, care face cam tot ce vedem in film la robotul “real” BB-8.

Si in pereche cu aplicatia de control , care poate sa ruleze pe telefon sau tablet, obtii un robot perfect functional pe care poti sa il trimiti in misiune de explorare, sa il dirijezi cum vrei tu, sau chiar sa asculte  anumite comenzi vocale.

La pretul de 920 lei,  putem spune ca este una dintre cele mai scumpe jucarii Star Wars. Oricum cred ca va fi un adevarat hit mai ales printre fanii Star Wars.  

Ce poti face cu Sphero BB-8

  • Il poti ghida pe BB-8 de pe smartphone sau tableta
  • BB-8 recunoaste si reactioneaza la vocea ta , chiar raspunde
  • Poti inregistra si vizualiza clipuri holografice
  • Il poti lasa sa exploreze de unul singur. Invata trasee, isi dezvolta o personalitate proprie

Se conecteaza la telefonul tau prin Bluetooth Smart BLE, o conexiune care iti asigura o raza maxima de pana la 30 de metri.  Se incarca prin inductie, avand o autonomie de 1 ora, dupa ce a fost incarcat complet.  Tine cam 3 ore ca sa se incarce la nivel maxim.

sphero bb8

Se deplaseaza cu o viteza maxima de 7.25 Km/h, are o inaltime de 11,4 cm si o greutate de 200g. Nu trebuie sa iti faci griji de siguranta lui, carcasa din care este creat Sphero BB-8 este din policarbonat. Jucandu-ne cateva zile cu el , a suferit saracul Sphero BB-8 ceva lovituri de zid si de mobila, dar spre surprinderea noastra nu a avut nimic, nici o zgarietura.

“Capul” lui este lipit de corpul sferic printr-un magnet destul de puternic. Cum am spus, de obicei nu cade. Dar totusi sunt locuri unde te poti trezi cu un BB-8 decapitat, si anume in zonele unde este prea strampt chiar si pentru el. Si cum este curios si prostut, incearca sa intre, netinand cont ca are cap.

sphero bb8

Ca sa te poti juca cu el ai nevoie de un telefon pe care ruleaza iOS sau Android ( minim versiunea 4.4.2+ ) si care are un ecran tactil .

De unde il poti cumpara ?

Sphero BB-8 este disponibil in oferta magazinului F64.ro – vezi oferta.

May the force be with you.

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Xiaomi Mi Mouse

Xiaomi Mi Mouse – un mouse cu bluetooh si wifi la un pret de 16 dolari

Lansat in noiembrie 2016, Xiaomi Mi Mouse este printre ultimele modele create de compania chinezeasca ...