Acasa >> Mobile >> Totul despre iPhone 7 si iPhone 7 Plus – pret, specificatii si … comanda

Totul despre iPhone 7 si iPhone 7 Plus – pret, specificatii si … comanda

iPhone 7 si iPhone 7 Plus, prezentate pe 7 septembrie, sunt descrise de Apple ca “cele mai avansate iPhone-uri vreodată”, care sunt “pline cu inovații unice.”

iPhone 7 si iPhone 7 Plus

iPhone 7 iphone7

4,7 inch, 2GB, iOS 10

Pret : incepand de la 3499 lei

Comanda

Vezi detalii >

iphone7-plusiPhone 7 Plus

5.5 inch, 2GB, iOS 10

Pret : incepand de la 4099 lei

Comanda

Vezi detalii >

Disponibile în 4.7 și 5.5-inch au acelasi design general ca 6s iPhone și 6s Plus. Cele două noi iPhone-uri sunt rezistente la apă ( IP67 ) și la praf. Asta înseamnă că  iPhone 7 este etanș la praf și este capabil să reziste la submersie în apă de până la 1 metru adâncime, timp de 30 de minute. Nu este complet rezistent la apa, dar va suporta stropii de ploaie sau scurte scufundari in lichide. Este posibil să supraviețuiască unei cazaturi accidentale in toaletă, dar sa nu-l luați la dus sau piscină.

După cum s-a zvonit, pe iPhone 7 si iPhone 7 Plus s-au reproiectat benzile de antenă, care nu mai acopera partea din spate a dispozitivului, pentru un aspect mai curat. Ambele dispozitive sunt disponibile în culorile Argintiu, Auriu, Rose Gold, Negru si Jet Black.

iphone-7-culori

Negru este o nouă culoare mată mai închisă, care înlocuiește spațiu gri, în timp ce Jet Black este un nou finisaj lucios. Benzile de antenă sunt aproape invizibile pe Jet Black iPhone, dar Apple avertizează că sunt susceptibile la zgarieturi.

În interior, iPhone 7 si 7 Plus au un procesor A10 Fusion cu două nuclee de înaltă performanță, care se miscă de două ori mai rapid decât la iPhone 6 și două nuclee de înaltă eficiență, care rulează la o cincime din putere pentru a salva din durata de viata a bateriei. Performanța grafică este îmbunătățită, rulează de trei ori mai rapid decât la iPhone 6 și la jumătate din putere, permițând noi niveluri in gaming si menținând în același timp, de asemenea bateria sus.

Grație îmbunătățirilor procesorului, iPhone 7 si iPhone 7 Plus dispun de o viață mai lungă a bateriei. iPhone 7 oferă cu două ore mai mult de viață  bateriei, în medie, decât iPhone 6s, în timp ce 7 Plus iPhone oferă o oră în plus de viață  bateriei în comparație cu iPhone 6s Plus.

Avem sunet stereo, o premieră pentru un iPhone, si este implementat printr-un difuzor adăugat la partea de sus și unul in partea de jos a aparatului. Cu două difuzoare în loc de unul, sunetul este mult mai bogat și mai puternic.

Sa vorbim de butonul Acasa.  iPhone 7 si 7 Plus dispun de un buton solid sensibil la presiune, care oferă un feedback tactil personalizabil pentru a înlocui senzația unei apasari tradiționale pe un buton fizic. Butonul Home este la același nivel cu dispozitivul, o miscare care a contribuit la imbunatatirea rezistentei la apa.

iphone-7-announcement-2-720x405-c iphone-7-announcement-5-720x405-c

Ambele dispozitive au îmbunătățiri ale camerei cu rezultate mai clare, mai luminoase, imagini mai detaliate. iPhone 7 are o camera de 12 megapixeli cu stabilizator optic de imagine, un nou procesor de imagine Apple, o lentilă cu 6 elemente, o mai mare deschizatura mai mare pentru captarea mai buna a luminii, care se traduce in culori mai vibrante.

iPhone 7 Plus are aceleași îmbunătățiri ca și iPhone 7, dar include, de asemenea, doua camere de fotografiat cu un obiectiv cu unghi larg și teleobiectiv, permițând zoom optic 2x și un nou efect asemanator aparatelor DSLR, care îmbunătățește fotografiile tip portret.

Există, de asemenea, o cameră îmbunătățită pe față, oferind un senzor de 7 megapixeli cu captura largă de culori, tehnologie avansată de pixeli, și stabilizarea automată a imaginii pentru autoportrete care arată mai bine decât oricând. Un nou  flash LED TRUE TONE este de 50 la suta mai luminos si este dotat cu un senzor care poate detecta și compensa luminile pâlpâitoare sau iluminatul slab.

Avem un ecran Retina HD reînnoit, care reda culori mai luminose, mai vii, care sunt mai apropiate de culorile din viața reală.

Așa cum era de așteptat, iPhone 7 si iPhone 7 Plus nu au o mufă pentru căști, eliminarea acestora (și spațiul salvat) a fost necesar pentru a pune în aplicare multe dintre noile caracteristici. Pentru a compensa lipsa unui jack pentru căști, Apple va include un adaptor de 3,5 mm, și Lightning EarPods ( casti)  în fiecare cutie iPhone.

airpods_press_04-720x405-c airpods_press_03-720x405-c

Apple a introdus, de asemenea, noi căști fără fir, numite “AirPods”, care utilizează un cip fără fir W1 proiectat de Apple, cu o  viață a bateriei îmbunătățită de cinci ore .

AirPods dispun de activare Siri bazată pe gesturi, un microfon cu capabilități de izolare de voce, precum și capacitatea de a detecta în mod automat atunci când acestea sunt în urechi. AirPods va fi disponibil la sfârșitul lunii octombrie, pentru suma de  159 de dolari.

Atât iPhone 7 și iPhone 7 Plus sunt disponibile cu capacități de stocare mai mari, incepand de la 32GB, 128GB și 256GB.

Pretul pentru iPhone 7 incepe de la 649 $, iar pentru iPhone 7 Plus de la 769 $. Sunt disponibili la precomanda acum. Cu data de 16 septembrie vor incepe si livrarile catre clienti.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus oferta disponibila in Romania

iPhone 7 32 GB, 128 GB , 256GB LTE 4G Argintiu, Negru Jet, Auriu, Negru, Roz

Pret incepand de la 3499 lei

Vezi oferta

iPhone 7 Plus 32 GB, 128 GB , 256GB LTE 4G Argintiu, Negru Jet, Auriu, Negru, Roz

Pret incepand de la 4099 lei

Vezi oferta

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Nokia 9 smartphone

5 motive pentru care merita sa cumperi smartphone-ul Nokia 9

Iata care sunt cele 5 motive pentru care merita sa cumperi Nokia 9, smartphone-ul de ...