Acasa >> Mobile >> Despre iPhone 7 pret , data lansarii, specificatii tehnici, pareri
iphone 7 pret

Despre iPhone 7 pret , data lansarii, specificatii tehnici, pareri

Maine o sa vedem ce ne-a pregatit Apple anul acesta. Ne asteptam sa vedem noul smartphone iPhone 7. Invitatiile au fost trimise deja si zvonurile au reinceput sa circule.

iPhone 7 : Ce stim sigur si ce nu

In primul rand hai sa vorbim despre datele oficiale, adica ce se stie sigur ca va face iPhone 7. Anul acesta vom avea doua modele : iPhone 7 si iPhone 7 Plus.  Modelul standard vine cu un display de 4.7 inch, cu buton de Home si atingere 3D. Bateria sa va fi de 1960mAh.  Modelul 7 PLus , o sa aiba un ecran mai mare de 5.5 inch Full HD. Ambele telefoane sunt echipate cu 2GB Ram si 3 variante de ROM : 32, 128 si 256 GB.  iOS 10 si chipset A10 vor fi creierul lor.

Sa vorbim putin de zvonuri din jurul lui. Se anunta ca s-ar putea sa nu vedem pe smartphone-uri nici o mufa de casti de 3.5mm  si nici o antena. In schimb vor fi echipate cu un port nou dezvoltat de Apple , Lightning port acompaniat de noile casti Apple EarPods. In plus, este posibil sa apara pe noile smartphone-uri si camere duale de 12MP.  Apple va imbunatati si partea de conectivitate. Ne asteptam la viteze mai mari prin Wi-Fi, iar bateria se va incarca si ea wireless.

iphone 7 pret

iPhone 7 pret si disponibilitate

Sunt foarte multe zvonuri despre acest model. O sa stim cu siguranta d-abia maine , pe 7 septembrie, in cadrul unui eveniment organizat de Apple.Poti urmari in direct lansarea iPhone 7 daca ai un smartphone Apple, sau ceva creat de Apple ( ipad, Apple Watch 2, etc ). Tot ce trebuie sa faci sa intri pe pagina lor oficiala de evenimente http://www.apple.com/apple-events/ si sa cauti acolo un live stream.

iPhone 7 pret – a aparut recent pe Phone Radar , cam cat ar costa .

  • iPhone 7 32 GB – 790 $
  • iPhone 7 128GB – 910 $
  • iPhone 7 256GB – 1064$
  • iPhone 7 Plus 32 GB – 910$
  • iPhone 7 Plus 128GB – 1030$
  • iPhone 7 Plus 256GB – 1180

In Romania , principalul magazin online de smartphone-uri deja se pregateste de eveniment. Verifica oferta iPhone 7 la quickmobile.ro.

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Nokia Maze specificatii

Nokia Maze un monstru cu 8GB RAM, camera foto duala de 24MP

Nokia Maze este unul dintre cele mai impresionante telefoane la ora actulala create de compania ...