Acasa >> Infozone >> Descarca iOS9 gratuit pe iPhone, iPad sau iPod
iOS9

Descarca iOS9 gratuit pe iPhone, iPad sau iPod

Luati-va iPhone sau iPad-ul si uitati-va pentru ultima oara la el.  Acum iOS9 , ultima versiune de SO a celor de la Apple , este disponibil ca un update gratuit. Ce inseamna asta?! In momentul de faza milioane de utilizatori au descarcat si se uita cat mai au pana ce bara de progres atinge 100%. 

Pentru cei ce au modele de iPone-uri de 16GB, sa stiti ca vestile sunt bune. iOS9 ocupa doar 1.3GB, fata de vechea versiune iOS8, care avea 4.58GB. Cei ce au versiuni pe 8GB, se vor chinui oricum sa obtina mai mult spatiu. 

Nu are rost sa spunem ca versiunile iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor veni deja instalate cu noul sistem de operare. Vezi primul disponibilitatea modelelor iPhone 6S si 6S Plus. 

La ce sa ne asteptam de la iOS9

Ca imbunatatiri, putem spune ca iOS9 are destule. De ex , Siri a devenit mai pro activ si iti va oferi mai multe informatii, in functie de activitaeta ta. De ex, poate sa porneasca meldoiile preferate atunci cand vei alerga dimineata, sau sa iti arate automat indicatii cand esti la volan . 

O alta imbunatatire cu care se lauda Apple este la consumul bateriei. Spun ca iOS9 gestioneaza mai bine acest fapt si ca viata mobilului tau va creste cu aproape 3 ore. 

iPad-urile vor avea in special multi-tasking mai dezvoltat, adica vei putea sa lucrezi cu doau sau mai multe aplicatii in acelasi timp. 

Compatibilitate

Toti fanii Apple vor fi fericiti sa auda ca cei care au cel putin un iPhone 4S vor putea sa faca acest update. iPad – urile la fel , in afara de cel original , pe cand iPod , numai de la generatia Touch sunt eligibile pentru upgrade. 

In rest , ori ramaneti la iOS8 sau a venit timpul sa va orientati spre un alt model de smarphone. 

 

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Smartphone Xiaomi Redmi 5 Plus

Despre Xiaomi Redmi 5 Plus : 4GB Ram, baterie mare de 4000mAh…

Xiaomi Redmi 5 Plus este un super gadget lansat la finalul lui 2017. Are un ...