Acasa >> Mobile >> Huawei P9 si P9 Plus disponibil la precomanda
huawei P9 comanda

Huawei P9 si P9 Plus disponibil la precomanda

Huawei P9 , telefonul care iti ofera cea mai buna experienta fotografica, datorita camerei duale de 12 MP creata in parteneriat cu Leica, este acum disponibil la precomanda .

Camera vine cu  senzori RGB si BW, precum si cu focalizare asistata de laser, ceea ce iti permite sa realizezi fotografii precum un profesionist. Poti vedea ai jos niste video-uri informative.

Pe langa acestea ai parte de specificatiii de top . Huawei se lauda cu cel mai rapid telefon, datorita procesorul Kirin 955 si memoriei interne RAM de 3GB pe P9 , respectiv de 4GB pentru varianta P9 Plus.

Citeste si Huawei P9 pret, data lansarii, specificatii si zvonuri

Pozele si filmele le poti viziona pe un ecran de 5,2 inch Full HD daca ai Huawei P9, respectiv pe un display Super Amoled de 5,5 inch, daca detii un P9 Plus.

Ambele vin cu port USB-C , ce iti permit un transfer mai mare si o incarcare mult mai rapida, iar bateria de 3000mAh pentru P9, respectiv de 3400mAh pentru P9 Plus, iti vor asigura cel putin 2 zile de functionare in regim normal.

Capacitatea de stocare este de 32 GB/ 64 GB sau de 128 GB , in functie de model , respectiv de zona geografica ( la chinezi este un modelul cu 128GB) . Oricum, Huawei a incorporat in ambele modele un port microSD, ceea ce inseamna spatiu mai mare de stocare.

Huawei P9 si P9 Plus comanda

Huawei P9 este acum disponibil la comanda online. Primul care se lauda cu el este Vodafone. Primii 100 de clienti care comanda un mobil Huawei P9 in perioda 11-28 aprilie primesc cadou o bratara inteligenta Huawei B2.

De asemenea poti verifica stocurile si preturile la Huawei P9 si P9 Plus si la celelalte magazine online. Lista o gasesti mai jos.

Huawei P9 si P9 Plus

vodafone   vezi oferta
flanco    vezi oferta
eMag    vezi oferta
quickmobile    vezi oferta
itgalaxy    vezi oferta

 

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Nokia Maze specificatii

Nokia Maze un monstru cu 8GB RAM, camera foto duala de 24MP

Nokia Maze este unul dintre cele mai impresionante telefoane la ora actulala create de compania ...