HTC va lansa in curand un nou model pe piata : HTC Bolt. Ca si iPhone 7 Plus, acest telefon va veni fara mufa de casti. In afara de asta, va avea si specificatii bune : 3GB RAM si 18 MP camera principala.

HTC Bolt : 3GB RAM, 18 MP camera principala

In septembrie , Apple a “adus pe lume” iPhone 7 si 7 Plus. Unul dintre cele mai controversate aspecte ale acestor telefoane era lipsa mufei audio, de casti. Compania a decis sa renunte la ea, ca sa faca telefonul mai subtire si rezistent la apa. Acum , se pare ca HTC a procedat la fel pe noul lor model de telefon HTC Bolt.

Luna trecuta, Bolt a aparut pentru prima oara online. La prima vedere, se aseamana foarte mult cu HTC 10. Telefonul are o carcasa de metal , iar marginile sunt de fapt antenele telefonului. In fata vom avea un scanner de amprenta.

htc bolt

Conform surselor , telefonul va avea un display de 5.5 inch cu o rezolutie de 1080 x 1920 ( Full HD). Va veni echipat cu 3GB RAM si cu 64GB ROM. Unul dintre aspectele importante ale acestui mobil este camera sa principala de 18MP cu f/2.0, dual LED flash si posibilitatea inregistrarii 4K. In fata , gasim o camera de 8MP.  In plus, HTC Bolt va avea un port USB Type-C ( deja comun ), tehnologie audio BoomSound si o singura boxa. Este posibil sa vedem pe el Android Nougat OS.

HTC Bolt : pret si data lansarii

Bolt nu este primul smartphone cu Android care nu are mufa de casti. Moto Z si LeCo Le Max 2, Le 2 (Pro) sunt alte modele fara jack-ul de 3.5mm. HTC Bolt va fi lansat la sfarsitul lunii octombrie. Pretul sau este inca un mister. Urmareste link-ul de mai jos pentru a afla primul pretul sau.

Verifica oferta online HTC Bolt