Acasa >> Mobile >> HTC 10 recenzie : de ce este cel mai bun smarthphone HTC !
htc 10

HTC 10 recenzie : de ce este cel mai bun smarthphone HTC !

Cu toate ca nu este asa de popular, HTC 10 este cel mai bun la ora actuala de pe piata creat de HTC. Sa vedem de ce.

HTC 10 recenzie : o experienta buna

In primul rand sa vorbim putin de design. Cu toate ca nu se prea observa din poze, dar HTC 10 este un telefon premium . Este mai mare ca predecedorul sau , asa ca nu trebuie sa iti faci griji ca o sa-ti alunece din mana.

Un al doilea aspect important de care trebuie sa amintim este bateria sa. Chiar daca are o baterie de 3000mAh , telefonul rezista foarte mult . L-am scos de la incarcat la ora 8 am , cand are fully charged. Am iesit afara si l-am folosit navigand pe net, poze, etc  , avand activ 3G, GPS-ul si in unele locuri WiFI  . Seara la ora 8PM arata 23% la baterie.

Sa vorbim putin si de display. HTC este cunoscut ca un producator foarte bun de display-uri. Iar display-ul lui HTC 10 nu face exceptie. Culoarile sunt foarte reale , luminozitatea este buna , imaginile aratand foarte foarte natural.  Totul, multumita lui S-LCD 5 cu rezulotie 2k.

htc 10

Un alt aspect bun la ecran este faptul ca butoanele de navigare nu mai fac parte din display , cum este cazul la HTC 8 si HTC 9. In asa fel ecranul de 5.2 inch este strict pentru continut.

HTC 10 recenzie : camera si pret

Ultimul punct forte de care dorim sa discutam putin este camera. Cei 12MP din spate iti ofera imagini clare si detaliate. Ce nu prea imi place totusi la el este faptul ca nu sta la fel de bine pe partea de autofocus ca si Galaxy Note 7. Este putin cam lent. In schimb se descurca foarte bine in conditii de lumina slaba.

HTC 10 este disponibil in oferta principalelor magazine online.

Vezi oferta online.

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Nokia Maze specificatii

Nokia Maze un monstru cu 8GB RAM, camera foto duala de 24MP

Nokia Maze este unul dintre cele mai impresionante telefoane la ora actulala create de compania ...