Acasa >> Mobile >> HP Elite X3 – pret, specificatii si data lansarii

HP Elite X3 – pret, specificatii si data lansarii

HP ELITE X3 este considerat la ora actuala cel mai performant smartphone cu Windows 10.  A fost anuntat in 21 februarie la Mobile World Congress si dupa 4 luni a aparut pe piata spre vanzare.

HP Elite X3 – cel mai puternic telefon cu Windows 10

Puncte forte

  • doua procesoare
  • display gigant de 5.96 inch AMOLED 2K
  • baterie de 4150mAh
  • memorie RAM de 4GB

Conform multor surse, Elite X3 tocmai ce a primit certificarile necesare pentru Bluetoooth si WiFi si il vom vedea pe rafturi intr-un viitor apropiat. Se zice despre acest produs ca este cel mai performant smartphone cu Windows 10, datorita procesorului, display-ului si a bateriei impresionante.

hp elite x3

HP Elite X3 vine cu un doua procesoare dual-core, unul la 2.2Ghz si celalalt la 1.5 Ghz. Telefonul mai are de asemenea doua chipset-uri Snapdragon 820 si Adreno 530 GPU. In afara de asta , ELITE X3 are si 4GB RAM, care vor face sistemul sa ruleze fara probleme.

Cat despre display , HP Elite X3 are un ecran de 5.96 inch AMOLED 2K cu o densitate mare de pixeli, pana la 493 ppi.  Cat despre camere, smartphone-ul gazduieste o frumoasa camera principala de 16MP si una de 8MP in fata, ambele echipate cu ultimele tehnologii fotografice.

Un alt aspect important al smartphone-ului este bateria lui mare de 4150mAh, care suporta incarcare rapida. Pe partea de securitate Elite X3 , are senzor de amprenta ( deja un lucru comun) dar si scanner de retina in fata , pentru o extra siguranta.

hp elite x3

HP Elite X3 – pret si disponibilitate

HP Elite X3 este primul produs creat de HP pe care ruleaza Windows 10. Dupa cum vedeti mobilul vine cu specificatii de top. Cu toate acestea , pretul sa nu a fost stabilit inca. Dar putem specula. Ne asteptam la un pret in jurul sumei de 600 dolari.  Cat despre disponibilitate , HP Elite X3 va aparea prima oara in Croatia la sfarsitul acestei luni, urmand ca prin iulie-august sa fie si pe la noi.

hp elite X3HP Elite X3
Data lansarii iunie 2016
195g, 7.8mm grosime
Microsoft Windows 10
64GB capacitatea de stocare, microSD card slot

 

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Nokia Maze specificatii

Nokia Maze un monstru cu 8GB RAM, camera foto duala de 24MP

Nokia Maze este unul dintre cele mai impresionante telefoane la ora actulala create de compania ...