Acasa >> Laptop & Desktop >> Viteza mare la calculator asigurata prin HDD SSD
HDD SSD Kingstone

Viteza mare la calculator asigurata prin HDD SSD

Azi am aflat ca eu de fapt eu lucrez pe o “caruta”. Am fost la un prieten de-al meu care si-a achizitionat un HDD SSD, hard-disk de viteza mare de 120 GB model Kingston , si m-a chemat sa vad minunatia. Am ramas mut cand am vazut cat de repede merg programele pe SSD.

Asa ca m-am hotarat sa imi schimb si eu “caruta” cu un SSD. Dar ce este un HDD SSD?! Un SSD este un hard-disk, de fapt o unitate de stocare care nu are disk si numai microcipuri. Asa ca viteza este foarte mare de citire , si pe deasupra sunt mult mai rezistente la socuri. Deci, prietenul meu a instalat Windows 8 in mai putin de 15 minute.

Am mers la o tigara , la o barfa si cand ne-am intors era gata. Ca sa nu mai zic de programe. Photoshop zici ca este Paint, asa de repede se incarca.  Cum in ziua de azi timpul conteaza foarte mult , un SSD este foarte bine venit. Chiar daca par scumpe isi merita toti banii. Pe viitor cu siguranta se vor ieftini  si mult mai multa lume si le vor permite.

HDD SSD Kingstone V300

Este un model destul de comun si apreciat de utilizatori, datorita raportului calitate/pret . Obtii viteza mare de accesabilitate si pe deasupra o rezistenta ridicata la socuri si zgomot spre 0db, deoarece SSD-urile nu au componente aflate in miscare. HDD Kingstone V300 este disponibil pe piata in trei modele: de 60GB, de 120 GB si de 240 GB.

Cum spuneam viteza este principala caracteristica. Avem  rata de transfer la citire (MB/s): 450, rata de transfer la scriere (MB/s): 450 si rata de transfer SATA (MB/s): 600.

Ultimele oferte

Flash SSD Kingston V300 2.5″, 240GB, SATA 3
Pret : 400 lei
 

vezi_oferta_1

Flash SSD Kingston V300 2.5″, 120GB, SATA 3
Pret : 240 lei
 

vezi_oferta_1

Flash SSD Kingston V300 2.5″, 60GB, SATA 3
Pret : 215 lei
 

vezi_oferta_1

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

teclast tbook 11

Teclast Tbook 11 – ultrabook cu doua sisteme de operare

Daca esti in cautarea unui ultrabook, care sa-ti ofere o libertate de miscare maxima, atunci ...