Acasa >> Mobile >> Google Pixel si Pixel XL precomanda : vezi pretul, specificatiile
google pixel si pixel xl

Google Pixel si Pixel XL precomanda : vezi pretul, specificatiile

Pixel este rezultatul cooperarii intre Google si HTC.  La conferinta oficiala de presa din San Francisco, au fost prezentate oficial cele doua smartphone-uri Google Pixel si Pixel XL.

Google Pixel si Pixel XL : designul apartine lui Google

La prima vedere , carcasa este primul lucru care ne sare in ochi. Este din aluminiu  , iar partea din fata si cea din spate de sus sunt acoperite cu sticla lucioasa. In plus, carcasa este curbata pe margini si fac acest mobil usor de manevrat.

Camera principala este la acelasi nivel cu carcasa, nu cum sunt pe majoritatea telefoanelor, un pic bombate ( precum capacele de canal pe soselele noastre). Toate acestea dau un aspect delicat celor doua smartphone-uri Pixel.

Google Pixel si Pixel XL vin cu display-uri AMOLED : primul de 5 inch cu 1080p rezolutie , iar cel de-al doilea de 5.5 inch cu rezolutie QHD.  Bateria difera si ea in functie de modelul ales. Avem 2770 mAh pe Pixel si 3450mAh pe Pixel XL .

In rest cele doua smartphone-uri sunt la fel. Sunt alimentate de un procesor quad-core ( 2×2.15Gzh + 2×1.6Ghz ) Snapdragon 821 SoC. Memoria RAM este de 4GB , iar cea ROM este de 32 GB ( pentru cei care folosesc Google Photos si Play Music ) si de 128GB ( pentru cei care prefera modul offline). Din pacate nu se pot mari.

Google Pixel si Pixel XL

Google Pixel si Pixel XL disponibil la precomanda – vezi oferta

Camera in ziua de azi este un aspect foarte important pentru cei care isi cumpara un smartphone. Si Google stie asta. S-a concentrat foarte mult pe dezvoltarea camerelor celor doua telefoane. Astfel , camerele foto principale  au integrate senzori Sony IMX378 , ambele au rezolutii de 12.3MP si 1.55um pentru a captura cat mai multa lumina .

Google Pixel si Pixel XL : pret

Google Pixel si Pixel XL vor veni in trei variante de culori, cu nume interesante: Quite Black, Very Silver si Really Blue.  Din pacate, ultima varianta de culoare va fi disponibila numai in State.  Google Pixel va costa in jurul sumei de 650$ , pe cand pretul la Pixel XL va fi in jurul sumei de 770$.  Daca vrei sa iti maresti capacitatea de stocare de la 32GB la 128GB, va trebui sa mai scoti din buzunar inca 100 $.

In Romania deja este disponibil la precomanda, thanks to quickmobile.ro . La noi apare in doua variante de culori, iar primele livrari se vor face luna viitoare.

>> Vezi oferta online pentru Google Pixel si Google Pixel XL .

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Nokia Maze specificatii

Nokia Maze un monstru cu 8GB RAM, camera foto duala de 24MP

Nokia Maze este unul dintre cele mai impresionante telefoane la ora actulala create de compania ...