Acasa >> Infozone >> Despre Google Chromecast – parere si pret
Google Chromecast

Despre Google Chromecast – parere si pret

Este un mini gadget foarte util. Mediaplayer-ul te ajuta sa conectezi o tableta, smartphone-uri, iPhone-uri,laptopuri , Chrome pentru Mac sau Windows, iPad-uri, etc cu un televizor , putand astfel sa vedeti filme, videoclipuri , emisiuni , poze , poti asculta muzica preferata si cam tot ce tine de media (Netflix, YouTube, Hulu Plus, Google Play Movies si Music si Chrome).

Cum se foloseste Google Chromecast!?

Este foarte usor de folosit . Conecteaza-l la HDTV, apoi la reteaua wifi si pe urma poti trimite ce vrei tu de pe smarphone, tableta sau laptop catre TV-ul tau.

Chromecast functioneaza cu dispozitive pe care le ai deja, inclusiv tablete Android si smartphone-uri, iPhone-uri, iPad-uri, Chrome pentru Mac si Chrome pentru Windows. Cauta ceea ce veri sa vezi , controleaza volumul, functia play si pauza folosind dispozitivul tau. Nu va trebui sa inveti nimic nou. Este remove free ! 

Google Chromecast

Google Chromecast

Specificatiile tehnice :

  • Memorie interna : 2 GB
  • Memorie Ram : 512 MB
  • Conexiune retea: Wi-fi integrat
  • Alimentare : port microUSB

Pret:

Il puteti cumpara cu o reducere de 26% fata de pretul initial.Obtii o garantie de 24 de luni si transportul este gratuit. De asemenea beneficiezi de politica de retur fara motiv, in termen de minim 14 zile. 

Sper ca iti este de folos acest articol. Daca ai alta parere sau vrei o alta recomandare, poti lasa un comentariu sau imi poti scrie pe adresa de email zahariabogdan[at]ymail.com. 

 

vezi oferta 1chrome castGoogle Chromecast Hdmi Streaming Media Player                                                  
Pret : 180  lei

 

 
evomag.ro%20

Poate te intereseaza

Televizor smart 4k LG 43UJ620V

LG 43UJ620V un televizor super 4k la pret de HD

Intotdeauna, pe cat posibil, incerc sa evit aglomeratia reducerilor de sfarsit de an , in ...